gp lerin hepsinde var diye biliyorum 20 km yi gecince kapılar otomatık kilitlenir
Printable View
gp lerin hepsinde var diye biliyorum 20 km yi gecince kapılar otomatık kilitlenir
bende ki active 90 bg lik multijet ama kilitlenmiyor. her yolu denedim olmadı. sinir oldum elle kilitliyorum.
gösterge 3 satır değil kardeş. teşekkürler bilginize.
activlerde yok en azından benimkinde yok var ise ve ben bunu 3 yılda bulamadımsa yuh olsun bana
forumda gecenlerde bır arkadas Fıre Actıve aracına, GP sport gostergesı taktırmıstı.onceden autoclose ozellıgı olmayan aracında, gosterge panelını degıstırdıkten sonra, kapıların otomatık olarak kılıtlenmeye basladıgını soylemıstı.gosterge panelının maalıyetınıde 600TL cıvarı dıye belırtmıstı...
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...-paneli.html#3
Otomatik kilitlenme benim aracımda da yok ama eski aracımdan alıştığım için gerçek bir gereksinim oldu serviste mevcut sisteme böyle bir özellk yükletilebiliyor mu?
Bu konuya altarnatif bir soruda ben sorayım. Herhangibir sebeple aracımızı kilitlemeyi unutursak yada kilitlediğimizi zannedersek, bir süre sonra kapıların otomatik kilitlenmesi söz konusu değilmi?
ben 2007 model 1.3 mtj punto active kiralamıştım. Onda otomatik kitleniyordu.
Benım aracım 2008 aktiv ama hiç otamatik kitlenmedi inanki bu ozellik çok işime yarardı....!
acaba sonrada eklene biliyormu..?
orijinal alarmı taktırılınca kilitleniyor diye konuşulmuştu sanki..