Can kart alsaydın keşke onu istediğin yere koyuyorsun okuyor..
Arkadaşlar benim Evo mun ön camında da film var ve filmin içinde ısıyı yansıtması için metal malzeme bulunmakta. Ancak sanırım HGS bu tarz filmlerde sıkıntı yaratıyormuş. Çözüm konusunda parlak fikirlerinizi bekliyorum..![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Can kart alsaydın keşke onu istediğin yere koyuyorsun okuyor..
abi zaten daha almadım annem şimdi bankadan alıyormuş aradı sanada alayım dedi de istemedim ben. kart alsam kartı nerden okutacağım o da sıkıntı![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
kartı camın istediğin yerine koy farketmez yine okuyormuş..
bi araştırayım abi onu ben. yaza kadar hgs lazım olmayacak bana o yüzden çok acele etmedim ama, umarım o şekilde olur..
Muhammad Ali Clay
hayır ben bugün 3 araca aldım. Karttada belirli bi barkot var ve ön camdan okuması gerekiyor. Aslında tek farkları , kartı araç değiştirdikten sonra başka bi araca devredebiliyorsun. Etiketi atıyorsun. Barkodu da okuyacağını sanıyorum kart alıp denemenizde fayda var. Olduda okumadığını varsayarsak zaten senin plakana tanımlı o hgs kartı veya etiketi otomatik düşüyorlar cezası yok.
ben kart alayım o zaman en mantıklısı. etiketi sökmeye kalksak yarın öbür gün filmin anası ağlayacak..
Muhammad Ali Clay
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Muhammad Ali Clay
güneşin altında koyu yeşil, bulutlu havada ve akşamüstü metalik gri, geceleri açık siyah oluyor benim filmler
@aykut kanka orda film yok ama orasının arkası siyah okur mu ordan emin misin?
Muhammad Ali Clay
LLumar markası abi PP60 da modeli.. Arabayı aldığım gün yaptırdım nerdeyse 1.5 yıl oldu kimse çevirmedi trafikte çok şükür henüz..
https://www.google.com.tr/imgres?um=...9,r:1,s:0,i:88
yağmurda yandan bakınca böyle gözüküyor. karşıdan bakarsanız ayna gibi aracın içi hiç gözükmüyor. ama akşamları gözüküyor.
Muhammad Ali Clay
Can tüm araçlarda siyah noktalı bölümler bu tip cihazlar içindir. sonuçta radyo dalgaları ile çalışıyor dışarıdan gözle görülmesine gerek yok ama hep tersi düşünülüyorben ogsleri hep aynanın sağ tarafındaki siyah kısma yapıştırırım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
HGS etiketi nasıl yapıştırlır ? HGS etiketi aracın neresine yapıştırılır ? | KolayTarim.com
burada bişeyler yazıyor.
Benim evoda da ön camda film var ama ben ogs den yana hiç bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri