Ben diamond gloss boya koruma, cam filmi, vinil koruma, döşeme koruma, ön cam su itici, ses izolasyonu na 800 ytl para ödedim ziebart ta. Blgilerinize...
Printable View
Ben diamond gloss boya koruma, cam filmi, vinil koruma, döşeme koruma, ön cam su itici, ses izolasyonu na 800 ytl para ödedim ziebart ta. Blgilerinize...
benim araca diamond gloss yapıldı bence yaptırılcal tek şey alt izalosyon bu arada parça falan takılmıyor bikldiğim flinkotun biaraz daha sosyetik ve kalitelisini atıyor ve güzel oluyor komple altı çamurluk içleri ve şase boşlukşarı işçilik ço güzel dün baktım herhangibir kalkan yer yok zaten yumuşak oluyor garaja girerken değmişti altı onun dışındakileri yaptırmam çünkü büütün malzemelri aldım würth arkadaşım var kendim yapıyorum hem ekonomik hem güzel hemde zevkli ama alt koruma tavsiye edebilirim
tigis arkadaşım sana bi sorum olcak. bende bu ses yalıtımını düşünüormda senn yazını okurken dikkatimi çekti bu lastiklere nitrojen bastrmanın ne gbi bir yararı oluyor?
konu başlıklarını veya aramna motorunu kulanı5rsan ılyas kardeşim aradığın cevabı bulacaksın
ilyas şimdi zıbart ile konuştum komple ses yalıtımı 436 ytl kdv dahil,birde ses-pas diye birşeyleri varmış oda kdv dahil 550ytl bonusa 6,maxmimuma 9 taksit yapıyorlar vede ikramlarıda olucagını söylediler
Merhaba , Ziebart Işlemini Arabayi Satin Aldiğim Bayi Yapti Benim Arabama , Hediye Olarak..garanti Dişi Bir Durum Söz Konusu Olsa Bayi Yapmazdi...