bu havalarda gayet normal
kış geldi benim araba bile 6.7 gösteriyor
1.4 fire puntom şehir içi 9.5 litre benzin tüketiyor normal mi?
bu havalarda gayet normal
kış geldi benim araba bile 6.7 gösteriyor
bende 5.8 gösteriyor ama dizel benim araç çok dipgaz sürüyorsan ondan da olabilir...
Vallahi benimki de 8.5 ve yukarısında idi. Artık benzin fiyatlarına dayanamayıp dün lpg taktırdım. Kışın cok yakması normal de, cepteki para da kışın artmıyo ki
Selamlar
malatya soğuk memlekettir ondandır 9,5 . size tavsiyem araç ısınana kadar fazla basmamanız.
normaldir , şehir içinde benimde 9-10 arası değişiyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
benzinli aracım ortalama 7.1 i gösteriyor...şehiriçi sakin kullanımda...bundanda aşağı inmez tahminim.
şehir içi 600 km yaptım belki biraz daha giderdim
normal arkadaşlar benki ortalama yakıt tüketimi ekranından gözünü almayan biri olarak yazın 7.1 falan kışı geldi k&n kutu içi filtre taktım bunnla birlikte 8.1 - 7.8 falan gösteriyo
Dipnot: oysa fabrika verileri 6.8 tek uzun yolda 5.7 falan gördüm ama şehir içinde bu hayal bizim için aslında test eden arkadaşları bulup onlardan sürüş dersi almak lazım fabrika verilerini yakalmak için![]()
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
pazartesi gününden beri depoyu fulledim pendik - küçükyalı sahilyolundan sabah akşam gidip geliyorum bügün 4. gün ortalamam şu anda 5.6 lt
hız = 70-90 arası
havalar soğuk olmasına rağmen bence gayet iyi
merak edip görmek isteyen arkadaşlar olursa araç küçükyalı sahilyolunda çapari restoranın önünde her gün
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
lpg yok![]()
sadece 100 ü fazla geçmiyorum
Benim su sıralar 7.8 - 8.2 arası degisiyor,
uzun yol da 7.5'le gittim geldim Alanya'ya söylemesi ayıp![]()
StrucTuraL EngiNeeR
bugün şehir dışı sakin kullanımla 6.1 litre yaktı.
valla istanbul'da malum trafik 1 depo benzinle 450 km(
dik rampalar ve trafik olmasa eminim 600 km olur .)
ya bende 13.4 leri gösteriyor ortalama nedir bu yaaaaaa![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri