ozan uğrasma dostum bir kaç kaportacıya yada göcükçüye gitmende fayda var ama boya yapılmadan yapılmaz gibi geliyor bana
Printable View
ozan uğrasma dostum bir kaç kaportacıya yada göcükçüye gitmende fayda var ama boya yapılmadan yapılmaz gibi geliyor bana
Nereye yaptırdın ya da yaptırıyorsun Ozzy ?
Ben resim gönderdim Autoking e , en iyisi boyayalım o bölgeyi dediler vaz geçtim, rahatsız edici bir durum değil bendeki.
bugun izmitteki bir firmadan daha cevap geldi (Çökük Sihirbazi) onlarda kaporta boya daha iyi olur dediler :(
bu durumda kavaklıderede kaskodan yaptırıcam gibi görünüyor...
geçmiş olsun ..Büyük bir ihtimal arka çamurluk kesilecek yeni çamurluk takılıp boyanacak
kardeş arabanın orginalligini hiç bozma Mersine gel göçükçü halleder boyasız macunsuz :) aşağıdaki video izle yaptığı arabalara bak istersen adam işinde bir numara şehir dışından gelen çok oluyor bilgin olsun..
göçükçü göçükcü mersinde . mustafa arıcı . vakumlu .karma sistem .amerikan sistem .alman teknoloji - YouTube
[QUOTE=atalay033;610620]kardeş arabanın orginalligini hiç bozma Mersine gel göçükçü halleder boyasız macunsuz :) aşağıdaki video izle yaptığı arabalara bak istersen adam işinde bir numara şehir dışından gelen çok oluyor bilgin olsun..
göçükçü göçükcü mersinde . mustafa arıcı . vakumlu .karma sistem .amerikan sistem .alman teknoloji - YouTube[/QU
senınkı kadar buyuk degıldı ama bu adam gercekten 1 numara bende 2 hafta once onda yaptırdım harıka yaptı!!!
öncelikle geçmiş olsun, geçen yıl eski aracıma parktan çıkarken bir aracın dokunması sonucu aynı yerde göçük oluştu, autoking dahil birçok firmaya başvurmama rağmen bu bölgenin boyasız tamir edilemeyeceğini bildirdiler. autokingdeki arkadaşlar yakın arkadaşım olmasına rağmen bunu mini onarıma sokabileceklerini ancak boyasız kesinlikle olmayacağını bildirdiler. nihayetinde diğer arkadaşlarında belirttiği gibi o bölge taşlanarak punto kaynağı ile çekildi daha sonra az bir macun ve astarlanarak çamurluğumun bir kısmı boyandı, ancak çamurluğun tamamına boya farkı olmaması için vernik atıldı. tabi insanın canı sıkılıyor orjinalliği konusunda ancak yapılacak bir şey pek yok gibi, fotosunu çekersin, tüm işlemler sırasındada fotolarsın, en azından satarkende gösterirsin. tekrar geçmiş olsun.
arkadaşlar bu konu sizce çok uzamadımı..arkadaşın kazasıyla hepimiz geçmiş olsun dileklerimizi ilettik neticede bir kaza olacak şeyler bunlar.bence formun bu bölümünde çözülmeyi bekleyen bir sürü teknik konu var bence bu arkadaşlara yardımcı olursak daha iyi olur
forumda zaten herkes bilgisi olduğu konularda yardımcı oluyor. bir konuya cevap yazılması diğer konuları engellemediği için uzamasının kimseye bir zararı olmaz.
teşekkür ederim aykut yapılması epey zaman alacak gibi. boyasız yapacak bir yer bulamazsam ancak martta yaptırabileceğim.
burada bir hemşeri kadrolaşması var anladığım kadarıyla bence ozzy arkadaşınızla olan samimiyetinizi forum sitesine yansıtmayın bu arada yaşımın sizi ne kadar ilgilendirdiğini bir türlü anlamış değilim o zaman bende bursalı hemşerilerimi bu formda beni savunması için yardım isteyim
şaka mı yapıyosun hakan?
1.si ömrümde ozanı görmedim bile :D yanılmıyorsam ankarada okuyor..
2.si izmir muhabbetine girsem ne alaka bana ne kazancı var sana onu mu savunucam yani sen sırf bursalısın diye?
3.süde yaşında merakımda veya umrumda olan bişey değil,sadece hitap şeklim için sormuştum...
ayrıca siteye üye olalı 1 seneyi geçmiş,hemşeri kadrolaşmasını hangi ara gördünüzde bunu yazdınız anlamadım gerçekten
Benimde burdaki arkadaşların hiçbiri ile tanışıklığım yok,ama sorunlarının çözülmesi beni sevindiriyor..Sonuçta hepimizin başına gelebilecek şeyler..Kim nasıl çözüme ulaştırmış öğrenmekta fayda var diye düşünüyorum..Uzaması problemin çözülmediğinden kaynaklanıyor..Benim düşünceme göre nekadar fazla yorum okadar çözüm yolu demek..Saygılar..Tekrar geçmiş olsun..