Alıntı Serdar Karaaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim aracım da 1.4 soran arkadaşın da 1.4 ben taktırırken ödediğim para 82 lira herşey dahil, ne taktılar bilemiyorum ama araç şase numarasına bakıp uyumlu olan parçayı taktıklarını biliyorum, 5 aydır herhangibir sorun yaşamadım. Forumdaki arkadaşların servis olarak sizi tercih etmelerinin nedeni sadece diğer servislerden kaçarak bir de bu servisi deneyelim şeklinde olmamasını istiyorsanız en azından forumdan gelen arkadaşlar için ayrı bir iskonto veya buna benzer fırsatlar sunmanız gerekiyor bence... İyi çalışmalar.

serdar bey

daha önce maillerimde yazmıştım forumdan gelen arkadaşlarımıza iskontomuz tabiiki olacaktır sırf size daha iyi ulaşabilmek adına foruma üye oldum fakat ben gerçekleri yazıyorum sistem üzerinden ne çıkarsa onu yazıyorum

size(G.PUNTO .TR ÜYELERİNE ) iskontomuz her daim olacaktır yeter ki servise geldiğinizde beni yada servis müd.mzü bulun amacımız çok ucuza yapalım bir defa gelsin yada çok pahalı yapalım bir daha gelmesin değil sizi SON DERECE MEMNUN bırakabilecek hizmeti vermek bu kısımda da iskonto ve servisin size uyguladığı jestler ortaya çıkıyor
kolay gelsin