Konu baya eskide kalmış araştırırken karşıma çıktı.Dün bende elimle aynalara dokunduğum anda farkettim,baktım aynalar sıcacık.İki senedir grande punto kullanıyorum yeni farkediyorum.
Printable View
Konu baya eskide kalmış araştırırken karşıma çıktı.Dün bende elimle aynalara dokunduğum anda farkettim,baktım aynalar sıcacık.İki senedir grande punto kullanıyorum yeni farkediyorum.
Konuyu hortlatiyim :D
Gp 2007 fire active modelinde var mı bu özellik?
Hocam gecenlerde bende actim bu konuyu. Olabilecek en baz model pop versiyon arabamda cikti benim. Hatta standart donanimda fiatin internet sitesinde olmadigi yazmasina ragmen var. Ben gunesli bir gunde arabami yikarken tesaduf bulmustum sende bir dene istersen. Arka cam rezistansini acinca devreye giriyor.
Aracınız kaç model
Eger bana sorduysaniz 2012
fiat sitesinde pop modellerde ısıtmalı elektrikli gövde rengi dikiz aynası yok bir yanlışınız olmasın...
Mrb Benim 2009 1.3 Active aracımda dikiz ayna ısıtması var. Konuyu okudum Activde yok denilmiş ama benim araca fazladanmı eklemişler :) Sağ dikiz aynam kırıldığında bu kadar faydalı olduğunu bılmediğimden ısıtmasız aynayı 10 tl ye almıstım ve içinde kabloları görünce ısıtma olduğunu anladım bilgilerinize sunulur :)
Aracınız 2009 2. seri belkı ondandır... O aracları cok fazla bosaltmadılar donanım olarak
Yok hocam bende onu diyorum pop modelde kesinlikle yok yaziyor ama gunesli bir gunde arabayi yikarken icindeki sarmallari gordum bi deneyim dedim arka cam rezistansini calistirdim sicacik oldu. Bende sasirdim. Hatta sifir aldigim yerin muduru arkadasim ona gosterdim o bile inanamadi :)