-
Bende geçenlerde Topkapı Fırat otaya gittim Ciyt den şüphelendiğim için(Durmaya yakın diraksiyon sertleşti kırmızı direksiyon uyarı işareti çıktı) stop edip çalıştırdım düzeldi..Araca usta bindi direksiyonla bişeyler yaptı sonra normal herhangi bir sorun yok dediler..Ben ısrar edince Bilgisayara sokalım bakalım hata varmı dediler.. bilgisayara bağladılar birşey çıkmamış..Akü dan falan dediler..Bende aküden oldugunu sanmıyorum akü yeni sayılır dedim..1-2 gün yattı araç dedim..ondandır dediler..Ama pek inanamadım..Sizce ARaç yatıtığı için aküden falan olabilirmi(Akünü rengi yeşil bu arada)Yoksa ben bunlara city arızası ücretsiz değiştiriliyormuş mahkeme kararı falanda var fiat müşteri hizmetlerinide aradım falan diyince salladılarmı?
-
Günaydın Arkadaşlar
Zeynel Bey orda ben yetkili serviste ki arkaşın gönlünü özellikle aldım hatta arkadaşa dedim ki ben bu paranın iadesini isteyecem Tük.Der.Hakem Heyetinde oda bana dedi ki bu sizin en doğal hakkınız para bizim cebimizden çıkmıyor sonuçta ve inanın o arkadaşın göstermiş olduğu ilgiden dolayı ben o servise gittim çok yardımcı oldu bana kendisine özellikle 2-3 defa teşekkür ettim.Bu arada foruma vermiş olduğunuz destekten dolayı size de ayrıca teşekkür ediyorum..
-
2011 model kullanan arkadaşlar city sorun yaşayan varmı ? ayrıca servis dedigi şu city ya açıcaksın sürekli kullanıcaksın yada kapalı kalıcak aç kapa yaptıgın zaman sorun olduğunu söyledi garip bi iş
-
Çağrınızı destekliyorum, City arizasi yasamadim ama her an supriz olabilir.
Merak ettigim sey ise; garantisi bitmis olsa da arac bakimlari surekli yetkili serviste yapildiysa yine ucret aliyorlar mi ?
-
havada karada alıyorlar bildiğim Allah kimseyi onların eline düşürmesin :)