11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Mazot hortumundan cebiniz yanmasın

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    oğuz kaya
    okaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/03/2011
    Yaş
    40
    Mesajlar
    179
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

    Standart Mazot hortumundan cebiniz yanmasın

    merhaba arkadaşlar dün başıma bir olay geldi kaloriferden gelen kokudan kafayı buldum.mazot filtresinden enjektöre giden hortumlardan biri motor kapağına sürtünmekten delinmiş.çeşme gibi akıyordu parçacı arkadaşıma gittim takım halinde satılıyor dedi fiyatı 325 tl sana 245 olur dedi.bende tanıdık enjektörcü vardı ona gittim hortumun delik olanını değiştirdi 50 tl verdim.aklınızda bulunsun komple olarak sakın almayın ve hemen değiştirin enjektör hava basınca bozuluyomuş bide enjektör masrafı çıkmasın.

  2. Bu mesajı için 10 kişi okaya'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. mazot filtresinde mazot pompasına giden hortum nerden bulunur
    muratcakir88 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 03/06/2012, 23:58
  2. Sigortalı değilseniz, Cebiniz Yanabilir!
    kolombo tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 12/01/2012, 12:54
  3. Mazot 1 TL Olur mu?
    Kronokrator tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 14/04/2011, 01:46

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com