arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi.benimki hem benzinde hem lpg de istop ediyor.lpg ci servise gönderiyor benzinde de yapıyor diye serviste lpg yi sök düzelir diyor ne yapacam bilemedim.5 ustaya gösterdim kimse çözemedi.
Printable View
arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi.benimki hem benzinde hem lpg de istop ediyor.lpg ci servise gönderiyor benzinde de yapıyor diye serviste lpg yi sök düzelir diyor ne yapacam bilemedim.5 ustaya gösterdim kimse çözemedi.
Hayırlı Cumalar Öncelık
Lütfen Bana Biri Yardım Etsın,Arabayu Alalı15 etti Ama Aldıgıma bın pışman oldum :( Ve Bu araba benım ılk arabam :(,Sorunum Su Araba Yuru Vazıyetteyken bırden stop edıyo devraja fren yapınca stop edıyo sadece lpgde yapıyo ve arac sıcakken ?Subab ayarlarını yaptım hava fılıtresı falan degıstım Hala sorunu bulamadılar ve aracım 25 lıtre lpg ıle 160 km yapıyo fıat palıo 1,4 el :(
benim arkadaştada palio var onda hem lpg de hemde benzinde sizin dediğiniz gibi stop ediyor yavaşlayıp devir düştüğü an henüz caresini bulamadı o da
Buji ve kablolarındaki eskime yi Lpg servisi göremez.Benzindede bu sorun ortaya çıkmaz.Ne zamanki özellikle bujileri değiştirirseniz aracınız LPG de kendine gelir.Söylediğim sıralamaya göre önce buji sonra buji kabloları ve son olarak (endiksiyon) ateşleme bobinini değiştirerek neticeye varmanız gerekir.Başka usta yada servise gitmenizde fayda var ! Ayrıca vermiş olduğunuz verilere baktığımız zaman aracınız Lpg de fazla yakıyor.Ortalama 1 Lt Lpg ile minimum 10 Km gideceğinizi hesap edin !
aynı aracı 9 sene kullandım 1.4 ler tek nokta enjeksıyon oldugu ıcın lpg regulator sıstemlı enjektor vs hıcbırsey yok bence pıyasadakı en masrafsız sorunsuz arac
hatta hala yedek bı tane 1.4 palıo almayı dusunmuyor degılım ben kullanırken yazın 100 km de 8.5 litre kısın cok sogukta 100 km de 10 lıtre anca gaz yakardı
ve aracın km baya olmustu