Kamuran Hiçbirşi Olmaz Kardeşim Yha Bin Gitsin Hem Balon Ne Oluyorki Senin Lastiklerin Dubless Değilmiki Balon Olsun Şamyelmi Balon Yapmış Yoksa ?
Printable View
Kamuran Hiçbirşi Olmaz Kardeşim Yha Bin Gitsin Hem Balon Ne Oluyorki Senin Lastiklerin Dubless Değilmiki Balon Olsun Şamyelmi Balon Yapmış Yoksa ?
slm kamuran bence 2 el alabilirsin sahibindene bir bak derim 17 jant lastikler 250 ile 370 arası degişiyor benim araçda 215/45/17 vardı bir kapana giridm 270 gitti birine birde birindede balon vardı oda cukurda yarıldı bir 270 deha gitti bende 185/65/15 ile degiştirim rahatım
en iyisi ikinci el hatta üzerindeki lastikten bile bulabilirsin ararsan
sahibindende aynı markadan lastik bulma ihtimalin yüksek temiz bulursan ordan alabilirsin bence..
dunlop goodyear grubunun lastiğiydi değilmi arkadaşlar
:no000000: hayır abi yanlış biliyorsun hemen düzeltelim lastik balon yaptıysa kenarındaki telleri hasar görmüşdür artık çöp olmuştur o lastik allah muhafaza değiştirilmesse sert çukurda gümleme ihtimali yüksektir.
İbrahim abi: Dunlop bağımsız japon firmasıdır.goodyearla alakası yoktur.
sevgili kamuran kardeşim; sözün özü o balon yapmış lastikle trafiğe çıkman büyük bir kumar,bari yanına başkalarını bindirip hem arabanın yükünü attırma hemde vebal altına girme,yanaktan yama olmaz olur diyene kanma,mecbur biniyorsanda yavaş sür.bütçeni zorla şimdilik öne 2 tane al(balon yapan önde sanırım) 5,6 ay sonra önleri arkaya alıp 2 tane daha alıp önlere tak.araba o lastikler sayesinde yerle temas sağlıyor,hızla giderken o balon yapan lastiğinin bir anda parçalandığında,ortaya çıkacak felaketi düşünmek bile istemiyorum,2 tane lastik canından önemli değil güzel kardeşim...
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Maddi konuyu umursamıyorum artık dediğiniz gibi canım önemli. Bugün carrefoursa ya baktım bridgstone turranza lastikler vardı lassa vardı falan 200 tl falandı fiyatları.
Şimdi benim lastikler dunlop ve 205 lik jantlarımda 17 inç. Ön 2 takım için ne önerirsiniz ne alayım ve nerden alayım lastik nerden bulunur en iyi ? Denizlideyim şu an perşembe günü izmire yola çıkcam bayram için acilen almam lazım otobandan gelcem hız yapcam yani :(
Aile bireylerimden birisi kış lastiğini 4 sene yaz kış kullandı. Kabak benim başıma patladı. Ordu Samsun arasında arabayı benim kullandığım sırada lastik parçalandı 110 km hızla jantın üstüne oturdu araba. Lastiğin bir kısmı arabayı geçti. Hala aklımdadır annemin o giden lastik bizim lastik mi deyişi :D Yaşadığım korkuyu anlatamam. Lastikle şaka olmaz dostum. Neticede araba o 4 lastiğin üstünde gidiyor.
Not: Araba Toyota Corolla ydı.
Aklımda öyle kalmış diyordum ve sebebini hatırladım. goodyearın sitesinde fiyat listesinde dunlop da var. ordan aklımda kalmış
Goodyear Fiyat Listesi
Şimdi benim lastikler dunlop ve 205 lik jantlarımda 17 inç. Ön 2 takım için ne önerirsiniz ne alayım ve nerden alayım lastik nerden bulunur en iyi ? Denizlideyim şu an perşembe günü izmire yola çıkcam bayram için acilen almam lazım otobandan gelcem hız yapcam yani
lastikçileri gez ikinci el aynı lastikten ara bulamazsan yine az kullanılmış ikinci el al marka olarak liste uzar gider dunlop-bridgestone-lassa-michelin-continental-toyo.... bunların hepsi iyi markadır ama marka yetmez markanın çeşitleri arasında da fark var uzun iş yani şu lastik demek zor...
Ama denizlideyim şu an işte bayram için perşembe günü gelcem izmire ama bu lastikle gelmek istemiyorum çok korktum inanın. Mecbur burdan almam gerekcek :(