Cihazı aldıktan sonra her 3 yere de koyup görünüşüne bakarım. Her 3 yer de mantıklı aslında... Dekoratif olarak nereye uyarsa oraya yerleştiririm. :) Teşekkürler.
Printable View
Bu uygulamayı sonunda fırsat buldum ve ben de yaptım arkadaşlar. Yalnız tek fark, 2011 grande Punto fire active modelde, geri vites kablosu gri-yeşil renkli kabloymuş. Bulana kadar 3 kablo sıyırmak zorunda kaldım. Sonra da elektrikçi bantıyla yeniden sardım tabi hepsini... Ekranı da dikiz aynasının tam üzerine yapıştırdım. Bir de bagajın sol tarafındaki döşemeyi söktüm vida ve tırnakları çıkartarak. Orası açıkken çok daha rahat çalışabiliyorsunuz. Sensörün beynini de oraya sabitledim. Her şey harika oldu. Uğraşıp da konuyu açan arkadaşa ve yorumlarıyla fikir veren arkadaşlara teşekkürler.
eline sağlık kardeşimm
resimler tekrar yüklenebilir mi acaba ?
bu montaj resimleri nerede yahu
2011 de konu açılmış yıl olmuş 2018 hala faydalanıyoruz emeğine sağlık :-)
Özellikle dediğiniz bagajdaki kilit yerindeki plastik korumayı kaldırdığımız da sol taraftan ortaya doğru plaka aydinlatmasina doğru kablolar gidiyor geri vitese de oradaki kablolardan mi gidiyor.
İkincisi sensorleri bagajın altına yere doğru sarkitin demişsin altta plastik var keşke resim ekleyebilseniz
Redmi Note 4 cihazımdan gönderildi