arkadaşlar ben ağustosta 861 tl vererek yaptırmıştım bu arızayı,şimdi mahkemeye vermeden aydın beyin eklediği evrakla thh'ye başvurarak alabilir miyim paramı?
Printable View
arkadaşlar ben ağustosta 861 tl vererek yaptırmıştım bu arızayı,şimdi mahkemeye vermeden aydın beyin eklediği evrakla thh'ye başvurarak alabilir miyim paramı?
Arkadaslar bu konuyu elli yerde acmayın lutfen toplam 5 yerde aynı konu var .Yazdıklarımı bulmakta zorluk cekıyorum vallahı :(
Ramazan bey sıze cevap yazdım istersenız buradan detayları bulabılırsınız
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tml
selam kardeş..bu cıty arızası denılen şey tam olarak nedır:? benım direksıyonda düşük devırde özellıkle kutkut bıyere surtuyor sankı cıty acık kapalı farketmıyor.özellıkle yağmurlu ve sığuk hacalarda yapıyor bunu daha önce servıse götürdüm amortisor takozu değişecek dedıler öle kaldı şimdilik.aydınlatırsanız sevınırım. teşekkurler....
Maalesef servisler be bazı gruplar şimdi birinde kolaylık sağladık mı hepsi gelir mantığı ile bu tür zorluklar çıkarıyorlar.
Volkswagen 168 bin 275 aracı geri çağırdı - Otomobil haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
bakın arkadaşlar diğre firmalar bu tür hatalı araçlarda nasıl geri çağırma işlemi uyguluyorlar fiata örnek olsun. artık fıatı bu tür davranışından dolayı kınıyorum. ve bir daha fıat araba almayarak tepkimi göstereceğim. durumu da müşteri hizmetlerinden arayacaklar onlarada söyleyeceğim. araba alacak arkadaşlarada söylüyorum fıat mı asla almayın diye. biz tepki koymazsak onlar bildiğini okurlar.
Arkadaşlar cıty arızası şuanda aracımda bayabi sıkıntı yapmakta 2007 gp fakat direksiyon sola dogru dönüşlerde sürtünme sesi çıkarıyor ve kilitleniyor ne yazıkkı geçen gün kavşakta dönüş yaparkan aniden kilitlendi ve ufak bir kaza atlattım.servise gittim 1000 tl civarı para istediler.vermeyecegimi kullanıcı hatası oldugunu belirttim. Müşteri hizmetlerine şikayette bulundum onlarada garanti bittiğinden dolayı ücretsiz yapılamayacagını söylediler.bu arızayı ücretsiz olarak garantisi bitmiş arkadaş varsa bana yaptırdıgı evrakları mail atabilirmi yada alenen yükleyin okunur şekilde sıkıntısı olan herkes faydalansın.
city başlığı altında istediğiniz evraklar ve bılgıler mevcut