Yazılanları okuduktan sonra bayağı korktum...Dün otoyolda 140-150 ile gidiyordum..Şimdi düşünüyorumda dün direksiyon kitlense bu hızla....:icon_smile_dead:Bayağı tırstım....
Printable View
Yazılanları okuduktan sonra bayağı korktum...Dün otoyolda 140-150 ile gidiyordum..Şimdi düşünüyorumda dün direksiyon kitlense bu hızla....:icon_smile_dead:Bayağı tırstım....
evet arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım bende hiç sertleşme olmadı sadece arabayı her çalıştırdığımda direksiyon lambası ötüp duruyodu bende serwise götürdüm direksiyon haricinde içindeki ana bölüm olduğu gibi değişti şimdi bi sorun yok allahtan tekrar geçmiş olsun
bana da hemen servise gidin denmesine rağmen fiat yerine herhangibir araç veremediği için yaklaşık 3000 kmdei aynı şekilde kullanıyorum. daha sonra başka bir iş için uğradığım serviste de konuştuğum birisi (ayrıca servisteki elektrikçilerinde bu mevzudan hiç anlamadıklarını düşünmekteyim) yazılımla çözülemeyeceğini söyledi. zaten canbus olayını düşünürseniz yazılımla alakası olması imkansız bence de. şöyle ki her cihaz master olan body computerden aynı bilgiyi alıyor id biti kendine aitse aynı kablo üzerinden id bitini 01 olarak değiştirip geri yolluyor. burdaki stop bitini okuyamazsa body computer iş orda sapıtıyor. bence bunun otomasyon tecrübeme dayanarak bir çözümü yok.
zaten dışarda da 50ytl araç kiralamak ne anlamadım o işten.
bu arada burdakileri okuyunca ben de bi direksiyonu kontrol ettiriyim bakalım.