Görüntü süper gerçekten araç çalışırken takıldığını nerede okudunuz? Herhangi bir kısadevre durumu olmasın...
Printable View
Görüntü süper gerçekten araç çalışırken takıldığını nerede okudunuz? Herhangi bir kısadevre durumu olmasın...
Evoların en büyük sıkıntısı bence gündüz farı farklı ampulde olmuyor duy yeri cok saçma sapan bişi eger bi çözüm varsa ayrı bi konu açalım bence orada paylaşalım herkese yardımcı olur ..Tuncay abi bu işi çözersende sen çözersin kurtar bizi bu işten :)
Mutlaka o renktede ampüller vardır ama onlarda arıza lambası yakacaktır.
Kardeşim Ebay üzerinden 4 tane getirdim, ama nafile 4 taneside arıza yaktı. Daha önce Mtec T20 taktım, afedersin oda gece lambası gibi sadece kendini aydınlatıyor. Araştırıyorum bunu bakalım ne yapacak birde arkadaşın dediği gibi araç çalışırken bir deneyeyim bakalım ne yapacak...Birisi aynı lambayı opel insigniada kullanmış arıza lambası yakmamış ama bide yaktı, Dün akşam Birmot servis müdürü ile konuştuk, sistemler aynı yakmaması lazım dedi birlikte denedik ama yine yaktı bizimki :(
Anfi taksanızda bass koysanızda zaten belli bi seviyeye kadar dinliyorsunuz teypler gücsüz.
Bende hoparlör alacağım önler tamam 16cm peki arkalara 13 cm yerine 16cm takabiliyor muyuz 16 cm sığar mı arkalara?
arkalara oluyor benimkilerde 16,5cm kompanent vardı..yalnız montaj yapan arkadaşı dikkatli seçin :) köşelere geldiği için matkabı sağlam ve çok dikkatli kullanması gerekli