arkadaşlar birincisi; son birkaç yıldır artık bilinen test edilen türk işçiliğinin kalitesi herkes kadar kabul edersiniz.. artık TÜRK ler otomobil sanayisinin kalitesinde avrupayla yarışır oldular.. TÜRKİYE de üretilen araçların ve ya parçaların çoğu kaliteli ve çoğuda kaliteli lüks diye tabir ettiğimiz oto firmalarına üretilen ürünler.. şunu bilin ki artık TÜRK ler kaliteli ürün yapıyor.. ewet italyan üretimi gp lerin sayılı birkaç kronik sorunu var.. (bu arada italyanlar kaliteli araçlarda üretiyorlar.. şimdi aranızdan bazıları çıkacaktır siz söylemeden ben söylim.. bunu biliyorum-ruz ) kimse bunu TÜRKİYE deki servislere ve satıcılara mal etmesin.. daha geçen gün bir servis teknisyeni ile bu konuyu konuştum ve ispatınıda anında gösterdim.. ürün sağlam ama kaliteli olmadığı için arızalı şekli ortaya çıkıyor. sadece özensiz üretim ve montaş.. TÜRKİYE deki hangi servis bunu düzeltebilsin ki.. hiç bir firma bunun altından kalkamaz.. ayrıca abs konusu ile ilgili pek sorunu olan çıkmadı kronik olduğunu düşünmüyorum...