arkadaşlar bu ultrasonic buji olayı ne oluyor. duydunuzmu hiç. yakıt tüketimini azaltıp arabanın çekişini güşlendiriyormuş. denizli de satılıyor dediler. Toyota da böyle bişey kullanan varmı acaba. varsa memnunmusunuz gerekirse bizde obujiden taktırırız. saygılar
ben aracımda kullanıyorum, gittigidiyordan almıştım, şimdi baktım aldığım tarihe, 08/07/2008 tarihinde almışım, alır almaz taktırmıştım, taktığınızda ciddi bir fark oluyor, bir üst vitese daha alt devirlerde atsanız bile araç daha az zorlanıyor, ben sırf denemek için dik bir yokuşu takmadan önce çıktım sonra taktıktan sonra çıktım, aynı hızda bir üst viteste çıkıyor, yokuş çıkarken çekişte büyük fark oluyor, gaza daha az basarak aynı yokuşu çıkabiliyorsunuz, yakıt tüketimi konusunda da haklılar, gerçekten de fark oluyor bir miktar, ben 400-450 km yapıyordum bujiden önce, ilk taktığımda 520 km yaptım bu ara yine 400-450 yapıyorum, bujileri 85.000 civarında takmıştım, şu an aracım 98.000i bitirmek üzere nerdeyse 99.000 oldu, bosch car service te check up sırasında bujilerin iyi durumda olduğunu söylediler, 100.000de bujilerimi değiştircem, yine bu bujilerden planlıyorum...
ALINTIDIR.....