arkadaşlar sorununu cozmek ısteyen veya sıkayetı olanlar ozelden msjla plka ve sorunları yazarsa sevınırım
Printable View
arkadaşlar sorununu cozmek ısteyen veya sıkayetı olanlar ozelden msjla plka ve sorunları yazarsa sevınırım
Arkadaşlar benim gelmem imkansız ama basın açıklaması yapılacaksa o ilin Valiliğine dilekçe ile başvurulması gerekir.Aksi halde izinsiz basın açıklamasından sıkıntı yaşanabilir.
guncel
fiata olan nefretim bir kat daha arttı
25 gun sonra Fiat tan cevap geldi cevap sadece %20 indirim. Aracin arızalarının kullanıcı hatasından kaynaklanmadıgı kabul ettıklerini ancak daha fazlasını yapamayacaklarini belirttiler. Kabul etmedim. Yazıklar olsun demekten baska bir sey demiyorum. Yoruldum artık cok fazla vaktim de yok zaten.
Ve sevinçli haber zıncırlıkuyu fiat geri adım attı aracımıza %100 ındırım alarak aracımızı fıat yapacak sanzumanımız dakı sorun bıtıyor bu işlemde hernekadar benimle olan yardım yapan arkadaslara bınlerce kez tesekkur ederım davamız ıse yaradı :)
arkadaslar benım arabamdada kırmızı dıreksıyon ısretı var her arabayı calsıtırdıgımdada cıkıor dıreksıyonu 1-2 mm sola saga oynatınca geciyor hata ıletısı valla cıty sorunumu ismi bu mu bılomıorum arkadaslar bende bunu teknomak a gösterdım servıse gııtgımde onlarda fıat ıle görusup bana donduler ve söledıklerı arıazanın %90ını servıs %10 nunu bana mal edıceklerını söledıler burda onemlı olan malıyetler degıl bunu fıat ın kendısı otomatık degıstırmesı laızm bu konudan bende muzdarıbım ve herhangı bıse toplanma olursa bende gelırım arkadaslar musaıt oldugu surece
bu ne bırınıze % 10 bırınıze %20 yarında bana % 50 mı dıyecekler akıllanmadı galıba Fiat.
Mehmet kardesım sana tavsıyem sudur servıse gıt cit problemı ıse (galıba oyle gorunuyor) Servısten yazı al cıty problemı olduguna daır bursa ilçe kaymakamlıgı Tüket.hak.na sorunun kronık fabrıka ,uretım hatası olugunu ve bunun ayıplı mal oldugunu belırten bır dılekce ıle basvur hatta,daha oncede ılce hakem heyetıne basvuruldugunu ve ayıplı mal oldugunun yasal olarak kesınlestıgını belırt Aydın Gur'ün forumda paylastıgı cıtyden dolayı alınan ucretın ıadesının gerektıgını belırten kararıda sıkayetıne ekle kardesım
Aydın abıye verılen ucret ıade edılme kararı resmen Fiatın City dıreksıyonlarının üretim hatası ayıplı mal oldugunun kesın kanıtıdır zatende o karadada belırtılmıs sende ücret ödemeden şikayette bulun ücretsız degıstır cıtyı forumdada paylas kararı haklı oldugumuz ıyıce percınlessın
zeynel ın yolu dogru ama oncelıkle hakeme gıtmeden once BİLİR KİŞİ RAPORU hakemlıkde sorarsanız nereden alacagınızı solerler ve hakemlikde bir dilekçe ondan sonra işiniz rahat rahat cozulur
Otomatikleştirilmiş şanzımanların genel kronik sorunları. Birçok markada aynı olaylar var. Çok methedilen VW' nin DSG şanzımanı dahi birçok kişide dudak uçuklatan masraflar çıkarıyor. En iyisi ya tam otomatik şanzıman yada manuel takılmak