Sanırım resimdeki yer orta konsolun sağ tarafı
Printable View
Sanırım resimdeki yer orta konsolun sağ tarafı
Ben teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
parfümü boca edersen sorun ama normal sıkarsan sıkıntı olmaz zaten ucup gıdıyo .arac içi parfümle sıktıgı oda parfümünün içindeki maddeler aynı zaten.ayrıca arac içi kokulara dikkat bu sıcakta tak diye düşüyolar veya sızma yapıp aracın konsoluna zarar veriyo gecen benım arkadasın basına geldı ford fiestası var arackokusu buyuk ıhtımal sıcaktan dusmuş ve teypin önü iz oldu ve gecmiyo zaten bende o olayı görünce direk kokuyu söktüm :)
tesekkuler
ellerine sağlık 10 dk öncesine kadar yaklaşık 20 dk polen filtresini aradım bulamadım kullanıcı el kitabından bakarım dedim :) teşekkürler
Bende hafta sonu polen filtremi değiştireteyim diyordum. Servis benden değişim için iyide para alırdı :D kendim temin edip değiştirebilirim artk teşekkrler arkadaşım. Faydalı bir çalışma olmuş
başarılı bir çalışma birçok kişiye yardımcı olacaktır
ellerine sağlık=)
çok güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık
ender vallıhı degısımını deılde sance cıkartmasını anlatmısın bence:) en zor olan bolumu takması keske takarkende olan kısmını cekıp koysaydında cıkartan arkadaslar takabılsın en azından.
Hocam sende korkutma arkadaşları:-) Ben takarken hiç sorun yaşamadım yavaş yavaş dengeli bi şekilde bastırdığın zaman sorun olmaz.
Tabii nazik davranmaktan anlamıyorsa biraz hard davranırız olur biter :-)
çok teşekkürler hocam emeğine sağlık
ben filtre kullanmıyorum klima tam üflemiyo o zaman ama yine güzel paylaşım
filitre kullanmamak zararlı değil mi ?
Konuyla dolaylı olarak ilgili fakat sormak istedim arkadaşlar: Polen ve hava filtresini kendimiz değiştirdiğimizde ve bakım zamanı gelince servise ben değiştirdim sen elleme dediğimizde, garanti kapsamı dışında bırakırlar mı? Keza FIAT'ın önerdiği marka yağı kullanarak yağ değişimi de yapsak garanti kapsamı dışında kalır mı?
Arkadaşlar, hemen üstteki soruma yanıt bekliyorum :)
Ayrıca ilk iletideki resimler, yani değişimin nasıl yapıldığını gösteren resimler bende çıkmıyor. Hızlıupload sitesi açılmıyor. Forumun kendi sunucusuna atma şansımız var mıdır bu resimleri?
hocam motora servis dışında birisi anahtar vurduğu anda garanti dışında kalır..
cidden polen filtresini çok kötü yere koymuşlar. davlumbazı sökmek falan baya uğraştırıyor