İlk üç depo kadar fazla yakar,bu normaldir.Birden beşten bire düşmez, kademe kademe düşer bu anormaldir,servise gidip göstergeyi ayarlattırın.Saygılar.
kaç km gider bilmiyorum ama henüz bir hafta olmadı taktıralı ....forumlarda tek gösterge ile 200 km gittiğini söyleyenler de var ama göstergenin 150 km sonra 5 ten 1 e inmesi 'noluyor' dedirtti ? yani 50km de 1 ibre mi düşüyo anlamadım ??? ilk taktırıldığında çok yakar denildi ama ?? aynı sıkıntıyı yaşayan ya da sorunun tam olarak ne olduğunu bilenlerden yardım istiyorum acil olaraktan
saygılar
araç 1.4 evo dualogic dynamic bu arada
Konu djorkaeff83 tarafından (22/08/2011 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
İlk üç depo kadar fazla yakar,bu normaldir.Birden beşten bire düşmez, kademe kademe düşer bu anormaldir,servise gidip göstergeyi ayarlattırın.Saygılar.
tek gösterge ile 200 km giden 5. göstergeye kadar 1000 km ye yakın yapması lazım buda benzinli için imkansız gibi birşey , LPG nin ayarlarında bir sorun olabilir en kısa zamanda baktırın
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
genelde lpg şamandırasında sorun oluyor. garantiden değiştirirler
simit tanksa yüksek ihtimalle ondandır benimde 200km.de tek lambaya düşer total.de ise 410-425 km. yaparım.
toplam yapılan yorumlara göre şu anki depo sıfırlanacak (ki ilk 3depo çok yakabilir deniyor) simit sistemi olduğundan yakıt gösteriminde bi tutarsızlık söz konusu anladığım kadarıyla araba da eğimli bi yerde park halinde çünkü....tek ibre ile bi hayli yol alabiliyoruz yorumlara bakılırsa......
kaçak olabilir aman dikkat
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri