sakın kendin ellleme... garanti dışı kalır kapı kolları...
servis genel sorun demiş fakat.. değişmesini talep edebilirsin... değiştirmek zorundalar...
aracım 1300 km de arka kapılarım zor açılıyor.resimli anlatımı inceledim ama şu aşamada aracım yeni ve kiliti dağıtmak istemiyorum servis maalesef fiatın genel problemi olarak açıklama yaptı iyileştirilmiş kapı kolu taktıran varmı acaba
sakın kendin ellleme... garanti dışı kalır kapı kolları...
servis genel sorun demiş fakat.. değişmesini talep edebilirsin... değiştirmek zorundalar...
hepsinde olan bir sorun maalesef...
Keyif BMW'Dir...
Ben kendim hallettim.Servise götürseydim halledemeyeceklerini biliyordum.Sağolsun sitedeki arkadaşın verdiği bilgiler sayesinde yaptım.
Her araçta olan özellikle yazın fazlasıyla nükseden kronik bir sorun..
Servise gidip göstermende fayda var...
bi gün korkuyorum sinirden elimde kalacak diye
yalandan centilmenlik yapıyorum herkese, zor açıldığı anlaşılmasın diye![]()
Bende de aynı sorun vardı. Garantideyken yaptırdım. Sende garantiden yaptırabilirsin dert etme.
Benım aracımdada aynı sorun vardı servıste hallettıler moral bozucu bır durum![]()
peki bu sorunun cözümüyle ilgili bi konu var sanirim linki koyuya yazabilecek olan var mi bende kendim halletmek istiyorum aradim ama bulamadim
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Biz değiştirdik ne yazıkki bi süre sonra yine aynı sorun başımıza geldi...
Buyrun hocam ben bu linke bakarak kendim hallettim.Yalnız eliniz yatkın değilse uğrşmaktansa tarif ederek bir tamirci ve servise yaptırabilirsinz.Benim iki kapıyı yapmam 1 saat sürmedi.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...cozum-1-a.html
paylaşım için teşekkürler
klasik gp sorunu forumda bir arkadaşımız kendi çabalarıyla yapmıştı..
2. yıllık bakımda Zincirlikuyu Birmot'a bu durumdan bahsetmiştim...
Bakımda kapıyı söküp tekrar ayar yaptılar...
2 sene oldu bu sorunu eskiden yaşadığımı unuttum bile...
İyi bir serviste halledebilirler...
usta ellerine sağlık gerçekten çok işe yaradı...aynen resim resim uygularsanız oluyor arkadaşlar...bir kapıyı yaptım şimdilik tam 2 saatimi aldı..sanırım diğer kapı daha çabuk olacaktır...bu arada dikkat edin vidaları kapı sacının içine düşürmeyin alması imkansıza yakın oluyor![]()
kapı acılmaması muayeneyi etkilermi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri