Ben de bu emniyet kemer uyarısı rahatsızlığını anlayamıyorum bir türlü. O kadar rahatsız edici bir sesi yok ki.Ben hiç bugüne kadar kapatmayı düşünmedim.
Printable View
Ben de bu emniyet kemer uyarısı rahatsızlığını anlayamıyorum bir türlü. O kadar rahatsız edici bir sesi yok ki.Ben hiç bugüne kadar kapatmayı düşünmedim.
Yanıltıcı toka kullanmayın. Allah korusun kaza esnasında toka takılı olduğu için airbag açacaktır yaralanmayacağınız varsa bile yaralanırsınız. Servise gidin sesini kapattırın daha sonra zaten menüyede geliyor sesi aç kapa. Bilinçli olduktan sonra ne zaman emniyet kemeri takacağınızı biliyorsunuz.
ben hep takarım bizim dobloda var aynı ikaz ama sorun şu kısa mesafede köye gidiyoz 2 adım bir yere gitcen çan çan ya da sanayide parçacıya bi de benim punto tek kapı emniyet kemerini arkadan alıp takmak biraz zor bende puntonun iptal ettim cihazla tek kapı puntocular genelde benim gibi düşünüyor ama her zaman takılmalı öyle bozulan olursa taktığı haldede susmayan getirsin cihazdan kapatırız ;)
Orjinal kemer tokasının en alt kısmına, deliklere gelmeyecek şekilde2 tur izola bant yapıştırın. Alltan sarkan kısmı kesin, o şekilde kullanınca sorun çözülüyor. Yol bilgisayarını aldatma gibi bir durum da yok ayrıca. Sadece gevşek olan kısım sıkılaşmış ve dil yerine tam oturmuş oluyor. Ama zamanla izola bantta bozulmalar oluyor, onun için daha sağlam tamir bandı geçseniz de olur ama görsel olarak iyi durmuyor o da.
bende de ön yolcu koltugunda bu sorun var, biri oturduğu zaman kemer takılı olsa bile ikaz veriyor fakat oturan kişi koltugun ucuna dogru agırlıgını verip oturunca ikaz vermiyor.. ne yapmak gerekir acaba?
bende herzaman takardım kemeri 40 yılda bir takmadık ilerde takarım demiştim ve evden çıkar çıkmaz 100 metre gitmeden köşeyi dönünce cezayı geçirdiler :D :D :D