Hayırlı olsun 1000YTL lik indirim gerçekten güzel:)
Printable View
Hayırlı olsun 1000YTL lik indirim gerçekten güzel:)
izmirde prins bayisi varmi
izmirdeki bayisinin adresi ve numarası
PRO OTOGAZ
411.Sok No:32 3.Sanayi Sitesi Bornova İZMİR
Tel: 0232 462 77 33
paradan kaçma kaan kardeş malın fıyatı kalıtesının göstergesıdır nasılolsa bunu amortı edeceksın aracın starjet mustafa kendı aracındakı tecrübelerını paylaştı konu hakkında tek bılır kişi odur (starjet)bu konuda.
benım aracım aktıve 1100 euroluk sıstemmevcut ve 5 yıl garantılı ılk gunden bugune hıçbır sorun yok herşey mükemmel hatta (maşallah deyınız lütfen) şimdiden hayırlı olsun
ha unutmadan sıstemın kalıtesı kadar sısıtemın montajınıda yapmak çok önemlı eğer montaj adam gıbı yapılmassa malın kalıtesınınde önemı yok bunu unutma %50 ürün kalıtesı %50 işçiliktır bu işte olay bırınden bırı olmadımı başın ağrır ona göre çok ıyı araştır montajı yaptırırken
Hayırlı ve uğurlu olsun.
Hayırlı olsun. Yakıt değerleri ölçünce bizede bildirirsen seviniriz. Ayrıca deponun resmini eklersen sevinirim. Beni yakıt deposu tedirgin ediyor, hemde bagajda veya stepmede yer kaplıyor.
Bu gaz depsu ile benzin deposunu aynı yerde (benzin deposunu ikiye bölerek) oluyor diye duydum ama gerçekmi bilmiyorum. fikri olan varmı.
lpgli araçlar için ince lastik ve jant satılıyor bayağı az yer kaplıyor , diğer dediğin şey ,benzin deposunun ikiye bölünmesi gibi birşey olamaz . tüpün malzemesi depodan çok farklı ve daha kaliteli..
https://garaj.gittigidiyor.com/Oto-Y...r_W0QQkatZZrgd
Teşekkürler bu daha da iyi olmuş.
PRİNS in bornova şubesini aradım.peşin 2000 ytl olur dediler.normalde 2200 ytl imiş.bence çok fazla.dünyanın en iyi markasıymış.para biriktirmeye başlayalım ozman.anca:)
Arkadaşlar eskiden aracım şehir içi 270-280 ytl yakıyordu şuanda 140-150 arası şehirler arası190 ytl şuannda 115-120 ytl yakıyor fire motorlara göre değerler yüksek olabilir , ancak arabamda çift egsoz ve 17 inç cant olduğunu da hesaplarsak yakıt tüketimim yarı yarıya azaldı diyebilirim çekişte hiç bir fark yok , benzindeki atikliği gaza geçincede aynı . fark edemiyorsunuz araba çalışınca 3 sn içerinde hemen gaza geçiyor sabah motor soğukken 1-2 dk sonra geçiyor , motor sıcakken anında geçiş gerçekleşiyor çoook memnunum taktırmayı düşünen ve parasını tedarik eden varsa şiddetle tavsiye ediyorum.. bu arada eniyi gaz aygazın euro gazı diğerlerini de kullandım test ettim..
petrol ofisinden alabilceiniz milangaz da kalite bakımından iidir ufak bi hatırlatma bu arada hayırlı uğu olsun sıralı lpg yi her zamn tavsiye ederim bu konuda bi çok makale okudum bilinenin çok aksine bi ton yazı var eğer bulursam tekrardan siteye eklerim... :)
ankara'da prins bayisi nerde acaba biliyor musunuz? yetkili bayi olmalı.
Nejat, bir arkadaşım taktırdı prins 2500YTL ye.Kendisine sorarım.Sitede taktıran vardı sanırım ...
araç garantiden çıktıktan sonra ben de taktırmayı düşünüyorum...sistem ve montaj kaliteli olduktan sonra sorun çıkarmaz sanırım...
yalnız anlamadığım tek nokta, performansın düşmemesi...herkes aynı şeyi dile getirdiğine göre, doğruluğundan şüphem yok ama...çok ilginç...