ismine ne denir tam blmiyorum ama su yapıskan yapıskan bir sey var ya ıslak mendille denedim cıkmadı nasıl cıkartmam lazımm
ismine ne denir tam blmiyorum ama su yapıskan yapıskan bir sey var ya ıslak mendille denedim cıkmadı nasıl cıkartmam lazımm
reçinedir.benzincilerde satılan zift ve kadran sökücülerden alıp onunla silin
zift agır gelmez mi abi?
zift değilzift ve kadran sökücü yani ziftleri ve o dediğiniz lekeleri çıkaran ilaç onu sıkıp onunla silin sildikten sonra ıslak veya nemli bezle üzerinden geçin
hee prdtmmdır
Mert mazotta zıftı cıkartıyor mazot olmazsa olmazmı benzıncılerde dedıgın bulunmaya bılıyorda .Bırde Bahar hanım agaç altına aracınızı park etmeyınız boyaya zararı oluyor agactan akan recıneler,kusların pıslıgı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
evet artık daha ustalastım arkaya agacın olmadıgı yre önceden gremiyordum smdi girebiliyorum buradaki petrollerde cok zor bulunuyor bir seyler umarım bulurum![]()
evet mazotta çıkarır benzinciden yakıt alırken bir pamuğa pompanın ucunda kalan mazottan bir damla damlatıp silinsede olur para verip almaya bile gerek yok![]()
mazot halleder![]()
biraz reklm olacak ama lüx bulaşık deterjanı %100 çıkarıyor
Mazot ya da gaz yağı çıkarabilir. Ama ben pasta cila ile çıkarmıştım camlar dahil arkasından cila yaptım sonuç puntom yanıyor.![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
herkese yardımlarından dolayı tşk ettim. yıkamaya goturdugumde tiner ile cıkardılar oto yıkamada sağ olsunlar. boyaya zarar gelecek diye ödüm koptu ama sükür olmadı![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
aynı problem bende de var reçine çok sert ve çıkmıyor. bilgiler için teşekkürler.
Fırçasız köpüklü yıkama yerlere git o köpük çıkartır
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri