Servise gittiğimde sormuştum 250 tl dediler montaj dahil
Printable View
benim fikrimi sorarsanız bu fiyat fazla... ben 25 tl ye 1,5 yıl önce taktırmıştım halen taş gibi sapasağlam ve çok kullanışlı vede sağlam;yeğenim üzerinde çok gezdi önden arakaya arkadan öne geçmek için yinede bişi olmadı(yeğen 5 yaşında).... bu kadar parayı bence daha iyi değerlendirebilirsin aracına başka güzellikler yapabilirsin.
Orijinal kolçak var ,ön sağ koltuk ve ortadaki plastik kanal sökülerek gövdeye monte ediliyor,diğerleri vidalarla ortadaki plastik kanala sabitleniyor diye biliyorum,sağlamlık konusunda hiçbiri orjinalinin yerini tutamaz.
Bende 1 ay önce armster taktım. memnunum ama bir başka arabada benimkinin 1/5 fiyata olanını gördüm o da fena değildi fiyat farkına değermezmiş gibi geldi bana. Ama armsteri takması çok kolay bunu belirteyim, belki diğerine bir de taktırma ücreti verecektim.
Serviste 190 tl ye taktırdım.Gayet güzel tavsiye ederim
akif armsterin içinden montaj kitapçığı çıkıyor, al eline tornavida sen bile takarsın çok basit.
Orjinal Kolçak hepsinden sağlam oluyor, hepsiburada.com 'dan iki kez satım aldım montajını yaptırdım, ikiside kırıldı, fazla kaliteli değil, kolçak düşünen arkadaşlara orjinalini tavsiye ediyorum, Ankara Birmotta, 170-TL. Kdv.dahil taktıdrım, birde 7 taksit yaptılar
femoliden aldım bende 45 tl ye gayet şık duruyor
arkadaşlar ürünü kullanmadım ama hepsuburada denen firmadan park sensörü sipariş ettim 28.07.2011 tarihinde ve hala elime ulaşmadı hergün arıyorum türlü bahaneler.en sonunda siparişi iptal ettirip eliftunin sitesinden aldım .hepsiburda terminlerine hiç sadık değil.bilgilerinize
bende birçok ürün aldım 7 tane falandı sanırım faturada yazan ve benim sipariş ettiğim ürünlerin markaları aynı fakat gelen ürünlerin markaları farklı geldi çok kalitesiz ürünler yollamışlar bende geri yolladım para iadesi istedim allahtan yaptılar ama birdaha hepsiburadadan ürün almam tavsiyede etmem adamlar sahtekar yersen ürünler kalıyo yemezsen iade varmı böyle bişey
Görüntü olarak çok benziyor ama tabiki fark var. Takması da çok kolay zaten orta konsolun arka bardaklık kısmına dıştan tam oturan bir ayağı var. Ayağı yerleştirip 4 tane vida ile yanlardan sıkıyorsunuz.
Orjinal taktırdığını söyleyenler fotoğraf gönderebilirlerse sevinirim. Ben Eskişehir'de servise gittim orjinal kolçağı gördüm orta konsolun komple değişmesi gerekiyor. Bana çok yüksek fiyat çektiler ve yaptırmamamı tavsiye ettiler çünkü havalandırma kanalları falan değişecekmiş çok fazla iş çıkıyormuş. O sebeple orjinali 170tlye yapacaklarını sanmıyorum. Eğer o gördüğümü 170tlye yaptırdıysanız çok üzülürüm gerçekten çünkü ben de 140tl harcadım ve serviste gördüğüme yaklaşamadım bile.
arkadaşlar ürün güzel duruyor fakat HEPSİBURADA.COM firmasından 28.07.2011 tarihinde bir adet park sensörü sipariş ettim hala elime ulaşmadı.bende ensonunda siparişi iptal ettirdim.çok çeşit var ama terminlerine hiç sadık değiller ürünler çok geç geliyor
Orijinal kolçaklar italyadan koli içerisinde set olarak geliyor,içinde ortadaki konsol plastik bölümü (tünel diyim ben buna )ve gövdeye bağlanan demir bağlantı aparatı,birde arka hava difüzörü geliyor tam dört parça,ama bizim araçlarda arkaya giden hava kanalı olmadığı için o difüzör süs olarak kalıyor,armster marka yada benzeri kolçaklar gibi uydurma dört vidayla sabitlenen birşey değil sürücü koltuğu sökülüp kolçak şasiye bağlanıyor,montajı biraz teferruatlı yani.Fiyat biraz pahalı ama samimi olduğunuz bir servis özel indirimlerle ( en azından işçilikte ) 170 -180 gibi takar,takmıyorum diyen servisin işine gelmediği için takmıyordur, öyle hava kanalı falanda yok sadece koltuk,ortadaki el freninin olduğu kısa tünel;vites koluna kadar ki kısım (plastik konsol) sökülüyor,sonra metal parça şasiye sabitleniyor yeni tünel üzerine montaj ediliyor sonra kolçak tünelin içinden çıkan metal gövdeye montajlanıyor en son koltuk takılıyor ve arka hava difüzörü tünele takılıyor gibi.
O zaman bana geçmiş olsun fiattan bir kazık daha.
Grande puntom da en ufak içime sinen bir şey yok. 98 Mazda'dan inip 2007 fiata bindim gerçekten attan indim eşşeğe bindim. Hergün yolda direksiyon bozulacak kitlenecek diye gitmeyi mi sayayım gittiğin servisin adama göre muamele yapmasını mı? Bu direksiyonla araba diye nasıl piyasaya sürüyorlar. servisler arasında nasıl olabiliyorda bukadar fiyat farkı oluyor.
Bana servisten verilen fiyat 2000 tl civarıydı kolçak için.
bazı araçlarda koltuğa monte şeklinde kolçak oluyor. böyle bişey bizim puntolara olurmu sizce?
Eskişehir Birmotta söylenen fiyat bu civardaydı. dediğim gibi 150tl harcadım birde kendim taktım, 200 hatta 300'e bile orjinal düşünebilirdim. 200tlye taktıkları var ama hepsiburada da 30tlye satılan kolçakları 200tl ye takıyorlar. dedim orjinal nekadar ondan görebilirmiyim. Bir ticaride fiorino yada dobloda gördüm gerçekten çok hoşuma gitti ona da 2000tl civarı demişlerdi. neyse inşallah kırılmaz ama kırılırsa Ankara'ya gidecez artık.
Koltuğa monte soran arkadaş için de şöyle diyebilirim bir arkadaşım döşemeci koltuğa monte ince olursa güzel olur ama o da kullanışlı olmaz kolunu rahatsız eder, kalın olan yapabiliriz ama o da çok kaba durur demişti. Sonuçta yapılabiliyor.