2008 model elimde 1.4 fire grande puntom var arkadaşlar herşey 7 ay önce başladı...araç 7 ay önce çalıştırdıgımda ''check tramssion see hand book'' uyarısı verdi 444 22 55 aradım servise gidin dediler yolda aracım hem otomatikde hem manuelde 2.vitesden sonrasını görmedi servisde aracın robot vites algılama sensörü g. kapsamından değişti bundan sonra araçım soguk havalarda bir gariplik basladı ilk çalısımda vitese almama motor sogukken sert geçişler başladı servise götürdum araç 1 hafta kaldı sorun hallolmadı tekar 2 ay sonra aynı sey oldu gene servis sorun bulumadı.. bu yaz aracımla giderken seyir halınde araç kendini koruma vitesi N aldı gear unavaible yazdı arac cekici ile servise götürüldü servis suan diyorki bana aracın sanzuman robotu arızalı aldım alalı soguk havada çalısmıyor evrakların hepsi var elimde 444 22 55 aradım araçlarına sahip çıkmıyorlar avukata evrakları verdim fiata tazminat açmayı dusunuyorum sizce ne yapayım.??? bugunde bu sorun yuzunden işiklarda duramadım frene bastım arac kendı 1.vitese almadı 2.vitesde debrıyaj kacırark ondeki araba vurdum ??? ne yapalım sizce arac garajda yatıor
Yer imleri