Bende hayirli olsun diyeyim malesef ankarada olmadigim icin sipqriskeri goremiyorum urun boyanir boyanmaz gonderilecektir gule gule kullan ..
Printable View
Bende hayirli olsun diyeyim malesef ankarada olmadigim icin sipqriskeri goremiyorum urun boyanir boyanmaz gonderilecektir gule gule kullan ..
Tesekkur ederim :)
ben izmirde oturuyorum arabama bende yan cıta ve arka ön maşpel taktırmak istiyorum en uygun nerde ve ne kadar fiyata taktıra bilirim birde arabam mavi
yan kapı çıtalarını ben satoyrum.marşbiyel ve spoiler femoli kardeşte var.ondan satın alabilirsin.kapı çıtalarını sahibinden com üzerinden satın alma şansın var.gerekli ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9310244/detay/
bu yan kapı çıtalarını nasıl monte ediyoruz. silikon falan gerekiyor mu. yağmurda çamurda atmıyordur herhalde :)
yok alttan çift taraflı bantı var yapıştırmadan once boyanın ıyıce temız olmasına dıkkat etmenız yetetli
maşpiyelleri femoliden aldınız peki montajı kime ve kaça yaptıracaksınız? Bende düşünüyorum ama montaj işi kafama takılıyor