düzenbaz hepsi de ya... :(
Printable View
düzenbaz hepsi de ya... :(
aynen öyle nerden ne kırarız diye bakıyorlar
Aracın sasesını elearndan bulamadım daha dogrusu cd acmadı baska pcye gectım hızlıca baktım motor koduna ve asagıdakı motor kodlarından arac 1.4 8 v oldugunu kesın soyluyebılırım
süpersinizzz cok tşk etttimmmcok makbule gectiiii
Özelden yazdıgın mesaja ek konulamadıgından dolayı buradan cevap verıyorum zts ve kaskonuz da aracınız benım aracım ıle aynı ıse grande punto ıse evo degılse bu sekılde olacak fakat aracınız benım aractan degılse yanı evo ,gp S5 ise kasko polıcenızde farklı sekılde kodlarda olacaktır
Size tavsıyem aracı satın aldıgınız kısıden aracın ruhsat fotokopısını ve sıze satısı olmadan yapılan trafık sıgortası ıle kasko polıcesınıın fotokopısını yanınızda bulundurmanızdır .Boylece daha rahat kontrol ımkanı bulursunuz ruhsatta kısı adı ve adres bılgılerı degısecek sadece genel olarak arac,motor,sase,model aynı kalacagından sızın aractada asagı yukarı aynı seyler yazacak
koltuk sigortasını boşverin size tavsiyem
karşı tarafın hasar karşılama bedelini artırın.
Allah korusun 100000 Tl lik bir arabayı sizin suçlu olduğunuz kazada perte çıkartırsanız vay halinize :)
trafik sigortası 20 bin tl öder. kaskoda muhtemene 20 bin verir 40 yapar. geriye kalan sizden dava yolu ile mahsup edilir.
motor gücünüz kw cinsinden yazılmış, zaten arkadaşlarda bunu belirtmişler, benimde ruhsatımda 88 kw yazıyor aracım 120 hp, 1,36 ile çarpınca 120 bg e tekabül ediyor, üzülmenize gerek yok.
bende de 57 yazıyor sıkıntı yok:)
Bendede 55 kw yazıyor.Aslında sigorta acentesi çok önemli anadolu sigortada komşuma yaptırdım bu konularla ilgi sıkıntı çıkmadı bu hesaplamaları yapabiliyorlar.ama bazıları acemi gibi iş yapıyor gözükmüyor diyorlar.Bu acemilik noterdede oluyor tapu dairesindede oluyor.
57 yazan kw tır endişelenecek birşey yok.. Benim ruhsatımda da 110 kw yazıyor ama araba 150 beygir.. Zaten orda dikkat edersen 57 nin yanında küçücük kw yazıyodur..
:agri:yaw beyler adam zaten evo aldım dio evo da 1.2 motor var da biz mi bilmoruz
bunları problem etmeyin arkadaşlar.. tek yapmanız gereken aracı almadan detaylı bi servis ekspertiz raporu.. ruhsatta yanlış işlenebiliyor.. buda siz 2.el aldıktan sonra ruhsatınızı çıkarttığınız karakoldaki memur arkadaşa yapılacak bir rica ile düzeltiliyor..
Misal ben aracımı ilk aldığımda 1.3 multijet benzinli 75bg diye geçiyordu.. oysa ki 1.3 dizel benim aracım 1.4 starjet benzinli 95 bg.. rica üzerine yanlışlık düzeltildi.. zaten kasko işlemide şase no üzerinden yapılınca sorun olmuyor..