Sayfa 2/2 İlkİlk 12
40 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Dulogic lanet bır vites...!!!

atila semerci aveo ltz 95 hp
    atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 92

dualogic ten memnundum,dur kalk trafikte manuel yoruyor.rahatlık yönünden dualogic,spor kullanım için manuel,tercih yapmak zor.dualogic te spor kullanıma geliyor aslında.

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerelerdesin sen bakim, boşver yorumu da arabayla gezmeyi bırak bu sıcaklarda biraz oturda foruma katkın olsun, arkadaşlar yakıt konularını, sorunları vs paylaşıyor , sen napıyosun cam tavanı açmış müzikleri de açmış geziyosun ooohh bu dünya sana güzel, söle bakalım yakıt değerlerini ve kullanım şekli ile araçtan gelen ses mes varmı onu söle, örnek : sağ arka stoptan ses geliyor mu ?

Kastamonu trafiği konusunda gelirsen bi gün kısmet olursa istanbula dönmek isteyebilirsen hemen dün öğrendim il nüfusumuz 91000 , merkez araç sayısı da 90 bin imiş bilgine ...
    ) abi naptin sen 17 milyondan bahseidoyurz burda 91000 diosn nerdeyse bakirkoy o kadar olcak walla abi dolaşmaktan ddgin gibi wakit çok az buluyorum walla abi allaha skur ses gıcırtı falan yok yaktta 5.5-6.0 arasında oynuo su anlik

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Güneş tatile falan gidemiyoruz,ramazan da geldi,foruma takilip isigindan faydalacagiz artik.

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

forever manuel ya bi debriyaj çok yukarda kavramadığı sürece benim için hiç eziyet değil zaten elektrikli araçlar çıkınca vites falan kalmayacak biraz tadını çıkaralım demi ama...

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

Alıntı atila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneş tatile falan gidemiyoruz,ramazan da geldi,foruma takilip isigindan faydalacagiz artik.
    est abi ben ufak bi kaçamak yapip geldim şimdi haftada bi gun havuzla idare etmeye devam

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı jrgakbulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ) abi naptin sen 17 milyondan bahseidoyurz burda 91000 diosn nerdeyse bakirkoy o kadar olcak walla abi dolaşmaktan ddgin gibi wakit çok az buluyorum walla abi allaha skur ses gıcırtı falan yok yaktta 5.5-6.0 arasında oynuo su anlik
    Güneş mekan Bakirkoy galiba,bende 2003 ten beri Carousel in arkasindayim

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Yav güneş o arabaya o 5.5-6 yı sen nasıl yaktırıyorsun? Neler kapalı? Neler açık bir anlat bakalım?

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav güneş o arabaya o 5.5-6 yı sen nasıl yaktırıyorsun? Neler kapalı? Neler açık bir anlat bakalım?
    Tuncay hocam 95 lik bolumune ekonomik kullanan mistero isimli arkadasimizin tarifi dusmus.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Dostum sende bizim memleketi iyice küçülttün, iyice bir araştır bakalım istanbul da kaç tane kastamonulu var, benim bildiğim kadarıyla 1,500 000 kişiden fazla kastamonu lu istanbulda , 250 000 den fazla da ankarada mevcut, eskiden üsküdar a kadar bizimdi oraları bilgine

Yahu mubarek 17 milyon insan nüfusu araç nüfusu da o kadar değil ya, hem bende bi dipnot verim sana önceki gün öğrendim kast nüfusu 91 bin ya 90 bin tane de merkezde kayıtlı araç mevcutmuş artık trafiği hesap et tımelarda

nuhcem turkmen
    cemline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karaman
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 95 kullanıcısıyım demişsin, kullanıcı bilgilerinde 75 lik dynamic yazıyor, istersen bunu düzelt, ikincisi birazda kullanıcısına bağlı, kimisi sakin kullanır aracı kimisi ise biraz tempolu, birde yokuş yukarı çıkarken de eco modunu açmayıver sende, nihayetinde yokuş bu , sanki manuelinde ilk kaşkışta ferrari gibi mi kalkıyo , yapma gözünü sevim, herkes yazıyo farkıl markalar kullanan forum üyeleri triptronikte dualogic en iyilerinden yazıyor sen ise iğrenç diyosun
    eco yu hıc kullanmıyorum kı ben dogru 75 yapmısım dedıgım gıbı bır refujden u doneceksın yada bırseyden kaçacaksın tehlıke anında gaza basacagına in kapıdan arabayı terk et neredeyse ... geç kavrıyor o bakımdan ...

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı cemline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eco yu hıc kullanmıyorum kı ben dogru 75 yapmısım dedıgım gıbı bır refujden u doneceksın yada bırseyden kaçacaksın tehlıke anında gaza basacagına in kapıdan arabayı terk et neredeyse ... geç kavrıyor o bakımdan ...
    Bilmiyorum ama ilk birkaç bin km alışma dönemi diye düşünüyorum sonra araca alışınca araç size göre tepki veriyor

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Arkadaşlar duologic vites bence gayet iyi. Sadece alışamamışsınız. Anlamadığım yokuşlarda yeri geldiğinde vitesi bir hamle yukarı attığınızda vites küçültüyorsunuz. Böylece saydığınız hiçbir şey olmuyor. Duologic vitese müdahale edip kendi isteğinize göre gitmek varken niye manuel e alıyorsunuz ki.

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar duologic vites bence gayet iyi. Sadece alışamamışsınız. Anlamadığım yokuşlarda yeri geldiğinde vitesi bir hamle yukarı attığınızda vites küçültüyorsunuz. Böylece saydığınız hiçbir şey olmuyor. Duologic vitese müdahale edip kendi isteğinize göre gitmek varken niye manuel e alıyorsunuz ki.
    aynen katılıyorum hocam.

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Tam otomatik vites olsa bu sefer çok yakıyor diye yakınacaktınız hocam.

Acil durumlarda alın manuel'e

Bende arkadaşın yarı otomatik Colt'unu kullanırken araba sollamaya çıktığımda bu ne lan vites değiştirene kadar arabayı geçiyorum vites değişirken arabanın gerisinde kalıyorum vites atınca tekrar geçiyorum baya sövmüştüm. Arkadaşımdan tokat gibi cevap sollamaya müptezel gibi yarı otomatikle çıkarsan öyle olur demişti

Sollama ve bu gibi durumlarda manuel moda alın..
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

vedat güçük
    Phaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 43

yok abi bazı konularda arkadaslara katılıyorum ozellikle istanbuldan yazanlar va şimdi sen kastamonuda gayet rahatsın ama burda yokusta kendilgnden 2. vitese alinca diikiz aynaya ne zaman baksan arkanda araba olup saydırmaya hazır vaziyette bekliyor bence triptrnicte dsg dualogicten daha iyi

Hocam sende iyice insafsız bir karşılaştırma yapmışsın bizdeki dualogic triptronic şanzıman değil VW'nin kullandığı DSG çift kavrama teknolojisi ile çalışan tam otomatik bir şanzıman bizde altta yatan manuel vitesin üzerine konulan bir robottan ibaret Bende 95 dualogic kullanıcısıyım yoluna ve rampasına göre eco modu açıp kapatarak ayda manul'e geçerek tüm yolalrın üstesinden geliyorum. özellikle ECO mod'u kapatmayı öneririm ani ivmelenmek isteyenlere

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

yokuş çıkmayı bilmeyen vitesi de kral yaptınız ya haydi hayırlısı...dualogic yerine nologic olmalıymış
    noone knows that except both of us

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

vay bee... bende dualogic vis niye bakmadım diyordum... anlatılanlara göre hiiiiç benim tarzım değilmiş...

Titan Titan
    Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar, siz ya arabaları ** öldüren yokuşlarına vuruyorsunuz yada araç motoru soğuk iken yokuş çıkmaya uğraşıyorsunuz.
    yaklaşık 1 aydır dualogic kullanıyorum. evimiz yokuş üzeri. aracı ilk aldığımda bir sabah yokuşta kaldı ve durdu araç. kafası karıştı.
    daha sonra dualogic sistemine alışmaya başladım şimdi bu tür sıkıntılarım yok. kısaca tecrübemi aktarayım.

aracın motoru soğuk iken dualogic farklı bir mantık ile çalışıyor. maksat motoru aşınmadan korumak. motor ısınıp kendine geldikten sonra verdiği tepkiler başta verdiği tepkilerden tamamen farklı. sabahları yokuşun ortasında daha araba devrini bulmadan hemen vites büyütmeye niyetlenen sistem, araç motoru ısındıktan sonra bu hamlesinden vazgeçiyor. hatta bugün akşam eve dönerken devirden düşürdüm aracı yokuşta. dört yol ağzından gelenler var sandım. (bilenler için ümraniye hatboyu) fakat araç son derece hızlı biçimde 1 e indi ve devam etti sonrasında da hızla 2 ye geri gelip devam ettim.
    bir de arkadaşların da yazdığı gibi vitesi manuele almadan da vites sistemine müdahele edebiliyorsunuz. yarı otomatik sistemin güzelliği

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Ben tam otomatik honda jazz ve yarı otomatik toyota auris bunlardan daha öncede mercedes 500sec bmw 3.25 kullanmıştım otomatik arabanın kendinize değil sizin ona alışmanız gerekiyo gaza basışları öyle bir ayarlamak gerekir ki araç kendi bildiklerini en iyi şekilde yapsın buna alıştıktan sonrası kolay. Bu kullandığım araçlar içerisinde en zoru toyota auris olmuştu çünkü yarı otomatik daha önce kullanmadım ne kırmızı ışık kalkışları ne de hızlanmaları yokuşları bir türlü beceremedim çok sıkıntı çektim aracı anlayana kadar. Hepimizin yoğurt yeme işi ne kadar ayrıysa kendi tecrübelerinizle otomatik kullanmak daha mantıklı geliyor bana...

20. Bu mesajı için 2 kişi ecosi26'ye teşekkür etti:

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

slm.arkadaşlar...manuel vites hamallık istanbul trafiğinde ...duologic'in + ları çok fazla ve konforu....(-) si dik yokuş sorunu...bence o da çok sorun değil...araç dolu ise, yokuşa çıkmadan manuele alın yada anlık müdahale seçiminizde var (yukarda arkadaşların dediği gibi)...duologic kullana kullana nerde nasıl tepki verdiğine alışıyorsunuz,araba sürüşünüzü ayarlıyorsunuz,böylece pek sorun kalmıyor.

22. 17/08/2011, 00:19

Sayfa 2/2 İlkİlk 12