:D:D işte bu dediğim olay trafiğe alışık olmadığınız için size zor geliyordur istanbulda yaşayanlar trafikte sürekli dur kalk yaptıkları için kgs felan etkilemiyor :)
Printable View
Shell KGS.
2 lira kart parası var. İçine 5 lira bile yüklenebiliyor. Yılda bir kere kullanacağınız için OGS almaya değmez. Sık kullanılmayan şeyler kolay kayboluyor, onu da düşünün.
Ancak Shell KGS bütün Shell istasyonlarında yok, listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.turkiyeshell.com/smart/k...ayis2011_2.pdf
Benzer bir ihtiyaç bende de olmuştu, Yapı Kredi Bankasında OGS yok . İş Bankasına sordum, Eskişehirde yoktu, ihtiyaç olursa 1 haftada getiriyorlardı.
Bu yüzden Shell KGS aldım, geçen yıldan beri iki defa kullandım bir problem çıkmadı.
garanti bankasının internet bankacılığını kullanıyoruz. paralı geçişleri çok yoğun kullanmayacağımızdan tercihimiz kredili kgs oldu.
internet üzerinden talaepte bulunduk. 1 hafta içinde elimize geçti. 1 tl kart ücreti alındı. 20 tl ilk yükleme tercihini seçtim. 20 tl nin altına her düşüşünde 10 tl otomatik yükleme yapıyor ve kredi kartına harcama olarak yansıtıyor. dolayısıyla nakit kgs de kartın içinde para vardı yoktu takibi ortadan kalkıyor.
internet bankacılığı üzerinden ayrıca mail adresimize gelen ekstreden ne kadar kredi yüklenmiş, ne zaman nerden ne kadara geçilmiş hepsini detaylı olarak görebiliyorum. ben memnunum. alacaksanız nakit değil kredili kgs kartı alın.
Ben KGS kullanıyorum memnunum bir sorun yok KGS nin bir avantajı geç saatte veya hafta sonu yola çıkmanız gerekti KGS niz boş gidip bir shell istasyonundan doldurabiliyorsunuz.Ben opet müşteri hizmetlerine dileğimi söyledim sizde KGS çıkarın diye daha çok istasyonu var.bence KGS
ben 2 yıldır iş bankasının ogs cihazını kullanıyorum. maaşları iş bankasından aldığımız için isteyene promosyon olarak ücretsiz vermişlerdi :) bende iş bankasının kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdim, 20 liranın altına düşünce otomatik 20 lira yüklüyor.
her haftasonu antep-urfa yaptığım için sık sık lazım oluyor ve kgs gişelerinde çok sıra oluyor, hızımı düşürmeden aynen devam ediyorum... :)
ikisininde canı cehenneme tabiri yerindeyse kgs almıştım otobana gireceğim baktım evde unutmuşum gittim adam demez mi yeni verelim ama sistem yok yükleme yapamıyoruz ayrıyeten kartta yok elimizde geride gidemiyorum dedim ne yapacağım burda kalacakmıyım. 10 dakika bekledim saolsun ordaki arkadaşlardan biri emanet verdi dönerken vermek şartıyla öyle geçtim.