Bu sorun bende de var ve maaalesef anı yerde arkadaşlar tlf numarası yada link atarmısınız yaptırdığınız yeri...
Selamlar
Printable View
Bu sorun bende de var ve maaalesef anı yerde arkadaşlar tlf numarası yada link atarmısınız yaptırdığınız yeri...
Selamlar
Garantisi olmayan ne yapicak???
istanbulda art car var 150 130tl civarında orjinalinden daha güzel yapıyolar emin olun
130 - 150 lira vermeye değmez arkadaşlar... O sorun bitecek sonra başka soyulmalar çıkacak... Bunlara kalıcı bir çözüm bulmamız lazım...
Ben bu sedef kaplamaların düz siyah olanlarından yaptırmak istiyorum aslında. Alacalı bulacalı olanlar kamyon direksiyonu gibi oluyor ama düz siyah olanlar kemik gibi ve parlak folyo kaplama gibi oluyor, üstelik çok dayanıklı. İzmir'de fiyat aldım 50 TL'ye direksiyon+vites topuzu+el freni kaplıyor adam..
Gayet iyiymiş... Cem sen kaplatıp bana direksiyonunu + vites topuzunu gönder... Bende benimkileri göndereyim sana sen benimkileri ben seninkileri kullanırız işte... Fiat sağolsun yakında arabalarıda değiştirttirecek bize... :D:D
Hah hah evet iyi olur. Ben bir bakayım buna, adam motosikletle gezici çalışıyor. Geliyor ve istenen bölgeleri kaplıyor. Bunun bir solüsyonu varmış, o kemik gibi olan malzemeyi ona daldırıyorlarmış aynen sakız gibi oluyormuş sonra istedikleri yere tıpkı eldiven gibi giydiriyorlarmış. Kuruduğu zaman kaskatı aynen porselen gibi oluyor..
Gp ye bu işkence yapılmamalı :D
https://www.e-sirket.com/images/yaz/firmalar/31190.JPG
şöyle birşey fena olmaz :D :D
şaka bir yana en güzeli kaliteli bir deri ile tekrar kaplatmak paraya kıymak şartı ile
Bundan bahsetmiyorum tabii ki. :) Bunun düz parlak siyah olanını düşünün. Porselen gibi parlak siyah oluyor, aynen folyo kaplanmış gibi.
eski aracımızda bizde yaşamıştık ziebarttan 60 tlye yaptırmıştık küçük alan onarımı diye geçiyor. fiyat listesi : Ziebart Trkiye, Koruma Sistemleri, Cam Filmi, Detayl lemler, Oto Aksesuarlar, Oto Koruma, Boya Parlatma ve Koruma, Cam filmi, Cam Filmi, Detayl Temizlik, Deme Hal ve Vinil Koruma, Ses Yaltm, Pas nleme, Aksesuar
ben de de var uzatılmış garantiye başvuracağım bakalım...
Orjinal Direksiyok ne kadarki
Arkadaşlar bugün çorlu'da bir direksiyon kaplamacısıyla görüştüm... İşçiliği malzemeler ve bitmiş işleri harika... Sedef kaplama yada düz parlak siyah kaplıyor direksiyonları nasıl istenirse... Fiyatları aşağıya yazıyorum... Fiyat hakkında düşünceleriniz nedir?
Direksiyon Kaplama : 30 TL
Vites Topuzu Kaplama : 5 TL
El Freni Kaplama : 5 TL
uzatılmış garantisi olanlar direk servise gitsinler sorgusuz sualsiz değişiyorlar..resim cekıp gonderelim size doneriz gibi bir sey soz konusu değil...
benim direksiyonda soyuldu 3 noktadan maalesef.. kılıf kullanmaya başladım ama direksiyon çok kalınlaştı.. bu kaplamalarında deri direksiyon kadar kaliteli görünmeyeceğini düşünüyorum.. o yüzden deri olmasa bile vinleks ya da deri görünümlü pvc kıvamında malzeme ile kaplanması en azından deri hissini verir diye düşünüyorum..
Deri kaplamayı en ucuz 150 TL ye bulabildim.. bu işi bunun %50 fiyatına yapan yer bulsam hemen yaptırıcam ama maalesef bulamıyorum.. bulan olursa mümkünse haber versin beraberce yaptıralım..
Bence iyi fiyat, bana 50 TL fiyat verdiler. Ben "sedef" adı verilen kaplamanın düz ve desensiz siyah olanını gördüm çok güzel duruyor. Tıpkı siyah porselen gibi görünmekte. Piyasada sedef tabir edilen malzeme kaplanırken, alkollü bir solüsyona batırılıyor. Bu durumda malzeme aynen folyo gibi esnek oluyor ve çekerek istedikleri gibi kaplıyorlar. Kuruduğu zaman aynen kemik gibi ve parlak hâl alıyor.
sl bende de var bu problem birde radyo soyulmalari var deri kaplama disinda bir yol varmi yani modifiye tarzi
Hepsiburada.com : Carub Direksiy.Kılıfı BR1832401 Siy.Sarm.Deri Ekst.Lüx 1832401 | Oto Aksesuar
bu linkte verdiğim tarz ürünler iş görür mü acaba?
son gelen mesaj şöyle fiat göztepe otodan ''Mitu isimli firma ile anlaşma fesh edilmiş.Yeni firma 10 gün içerisinde belli olacak.''o yuzden 10 gün daha bekliycem bakalım arkadaşlar.