bence çok gerekli bişi ama elim sıkışık olduğundan yaptıramıyorum o ayrı...imkanınız varsa asla vazgeçmeyin..ne kadar faydalı olduğunu bi iki sene sonra anlarsınız...
8 ay önce benim aracın kaputunu çocuklar kötü bir şekilde çizmişlerdi.Çizilen yer belli olmaması için bir de kaputun yeni çzilmelere ve darbelere karşı korunması için 40 tl ye gidip reklamcıda komple folyo kaplattım.Folyo kaplandıktan sonra da kaputu çizme girişimleri olmuştu fakat folyo olduğu için herhangibir zarar söz konusu olmadı.Okullar kapanınca artık zarar gelmeyeceği için 2 hafta önce söktüm.8 ay aracın kaputunda duran folyo çıkarırken kesinlikle yapışkan izi bırakmadı ve kolayca çıkarıldı.Çıkan folyonun durumuna bakılırsa değil sekiz ay artı 1 yıl daha dursa bile aynı korumasını yapmış bir şekilde çıkarılacağına emindim.Çünkü folyoyu sökünce altta tertemiz kaplattığım günki gibi bir kaput çıktı.
bence çok gerekli bişi ama elim sıkışık olduğundan yaptıramıyorum o ayrı...imkanınız varsa asla vazgeçmeyin..ne kadar faydalı olduğunu bi iki sene sonra anlarsınız...
noone knows that except both of us
Komple kaputu kaplatmak zararlı diye duymuştum... kaza esnasında kaplanan film kaputun araç içine doğru gitmesine sebep oluyormuş. tabiki nekadar doğru onu bilmiyorum.. bende aracı aldığım yerde yaptıracaktım 45 cm dediler bende komple olmazmı diye sorunca yukarıda bahsettiğim durumu söylediler bende vazgeçtim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri