Arkadaşlar Gplerin Bazi Modellerinde Kumandayla Arabayi Kilitleyip Uzun Süre Basili Tutulduğunda Camlar Da Kapaniyormuş.doğru Mu Acaba?siz De Var Mi?
Printable View
Arkadaşlar Gplerin Bazi Modellerinde Kumandayla Arabayi Kilitleyip Uzun Süre Basili Tutulduğunda Camlar Da Kapaniyormuş.doğru Mu Acaba?siz De Var Mi?
Ben arabamda denedim. Yolcu camını açık bıraktım. Sonra denemek amacıyla kapıları kapatma tuşuna uzunca süre bastım ve camda kapandı. Yanlış bakmadıysam merkezi kilitleme magnetti marelli marka sistemenden oluşuyor (ki gayet iyi). Önceki arabam Tempraydı(2.0ie 16V). Ondada aynı magnetti marelli marka kilitleme sistemi ve aynı özellik vardı.
bu araba sizinmi yoksa biryerden alıntımı yaptınız?
hayır araba benim, yeni aldım 15 gün oldu
Şimdi bir deneme daha yaptım, 4 camı açık bırakıp kapıları kapama tuşuna uzunca bastım. 4 camıda otomatik olarak kapadı.
ya arkadaşlar ben bunun yüzünden iddaya bile girdim ama bizim puntiş beni yatırdı :) kitlenmedi kuzenimde wv bora var camları açık koyduk kilitlemedikte 50 sn sonra kapandı camlar da arabada çok ii bişey ama malesef yok bizde...
Hocam sende activede denemişsin dynamicte bile yok
O özellik, hakkı çok yenen değeri anlaşılamayan başka bir arabada "fiat stillo'da" vardı arkadaşlar.
Fiat stillo anahtarsız çalışan bir araçtı (engine start tuşu ile) Hani Renault ve Toyota'nın sanki yeni teknolojiymiş gibi şu an reklam yaptıkları özellik fiatta zaten 4 senedir vardı :)
Anahtar yerine yuvarlak bir aygıt var. Araçtan 3 metre uzaklaştığında kapılar ve camlar otomatik kitleniyordu. (sunroof ta dahil)...
nasıl aktif ediliyor
?