ben keske ortalama yakıt 7.0 ları gorebilsem dizel arac bile dusunmem bırakın lpg yi valla size bravo sehiriçi 7litre cok cok iyi bence dusunmeyin lpgyi
Printable View
ben keske ortalama yakıt 7.0 ları gorebilsem dizel arac bile dusunmem bırakın lpg yi valla size bravo sehiriçi 7litre cok cok iyi bence dusunmeyin lpgyi
haklısın kardeşim. evoyu aldığımda zamlar geldikçe arkadaşla konuşurken acaba 4 lira olurmu diye sorduğunda 'yok artık daha neler demiştim' saolsun devletimizin seri zamlarından sonra 5i bir sene içindede 6yı bulursa hiç şaşırmam:)
valla kardeşim bende şehir dışına çıkarken arkadaşın tüplü accenti ile arabaları degiştiriyoz:) bu zamana kadar garanti bozulur diye düşünmüyordum ama artık kesin taktıracağım. taktırıncada arkadaşlar benim aracı istermi ki:))
dostum şuan 100km'yi 30 liraya gidiyorum ama tüpü taktırınca bu fiyat en kötü ihtimal 18 liraya düşecek aradaki 12 liralık fark 15.000 km yapınca eriyecek kaba hesaba göre (1600landi+230işlemler)/12tl=15250km yapıyor. 15bin km'yi de 10 ayda yaparsak 10 aydan sonra kar etmeye başlrız. sence buna değmez mi?