yuh be 860tl.. fiat aksesuarlarda ve extralarda kazık atmaya bayılıyor.. pedal setine 250tl ayaka dayamaya 110tl demişlerdi.. 860 lira verileceğine üstüne biraz daha eklenip lcd ekranlı dvd player alınır..
Printable View
yuh be 860tl.. fiat aksesuarlarda ve extralarda kazık atmaya bayılıyor.. pedal setine 250tl ayaka dayamaya 110tl demişlerdi.. 860 lira verileceğine üstüne biraz daha eklenip lcd ekranlı dvd player alınır..
media marketlerde satılıyor 200 ytl :) alıp takın cokta basıt kendınde dugmesı var zaten onun onuda ıyı bı yere ılıstırdınızmı ıslem tamam 1 adet kulaklık gırısı bır adet usb gırısı var teyp baglanıcak aparatları var
Belki biraz konu dışı olacak ama bendede sony nin mp3 lü usb li güzel bir sistemi var. Ama yeni gelicek arabama taktırsammı kısmını düşünüyorum. MEvcut sistemde mp3 lü tek sıkıntı usb olmaması. Bir çok kişi mevcut radyo müzik sistemin sonradan taktırılına göre daha iyi olacagı değiştirmenin ses kalitesi olarakta görünüm olarak orjinalin yerini alamayacağını söylüyorlar. Sizin fikriniz nedir. Sırf değiştirmemek için blue me düşünüyorum yoksa telefon kısmını düşündüğümden değil.
ozaman ben olsam usb yerine aux kullanırdım kullanım biraz daha zahmentli ama maliyet ve uygulama açısından çok daha pratik.
cd tuşuna 2 kere bastığınızda AUX yazıyosa var :)
eğer var ise sadece ara kabloya ihtiyacınız var.
fiat bazı şeyleri çok sık değiştirdiği için net bişey söylemek mümkün değil.