lastik önemli bencede...dunloplar ses yapıyor...
arkadaslar puntoların yol sesını tamamen ıcerı aldıgından herkes sıkayetcı dıye bılıyorum kımımız ızolasyon bıle yaptımayı dusunuyor ama hıc gerek yok ben tesadufen cozdum.nasılmı ? goodyer effıcıent grıp lastık aldım aradakı farka ınanamadım lastıgın ozellıgı yol sesını kesıyor vede yakıtı azaltıyor yumusak bı lastık arastırın tatmın olacaksınız bence dogrusu ben bukadar beklemıyodum.sımdıden herkese hayırlı olsun
lastik önemli bencede...dunloplar ses yapıyor...
Keyif BMW'Dir...
michelinler de sessizdir o zaman
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
yumuşak hamur olanların genelinde olan bir sorun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bendede goodyear var pek ses yapmıyor.
Bence yumuşak lastik ses yapmayı engelleyebilir amam ekonomik ve güven açısından soru işaretleri var? Türkiye şartlarını göze almak gerekiyor... ne yumuşak nede sert olmalı her iki özellikte ve performans sağlayan biraz pahalı lastikler mevcut. iyi forumlar...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Lastik alırken good year efficient grip'i keşvettim ama benim istediğim ölçüde yoktu o yüzden michelin energy saver aldım, çok sessiz.
fiyatı ne ki...
Merak ettim şimdi şu lastiğii![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri