benzinli puntoda genelde sağdan ses yapıcak şey v kayışı gergi rulmanıdır kayış koruma plastiği yoksa su gelmiştir havalar malum yağışlı eğer zırıltı şeklinde bir ses varsa başıma devamlı geliyo meslek sırrı
herkese yaksamlar puntomu daha alalı 5 gün oldu 2007 aktive ama bugün aracımdan garıp ses gelmeye basladı yolda 2 vıtteste gaz verırken yolcu tarafının ordan ugultu gelıyo sonra gaz kesıp tekrar verınce düzeliyo sonra kenara cektım kayısla oynadım sonra düzeldi gibi ama korktum .boyle sorunla karşılaşan oldumu hiç? veya fikri olan varmı?
benzinli puntoda genelde sağdan ses yapıcak şey v kayışı gergi rulmanıdır kayış koruma plastiği yoksa su gelmiştir havalar malum yağışlı eğer zırıltı şeklinde bir ses varsa başıma devamlı geliyo meslek sırrı
her zaman demişimdir izmirin en güzel servisi oto diye çocuk zehir gibi maşallah.dostum allah bilek ve akıl kuvvetini artırsın.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
valla araç benzin + lpg bugün hava güzeldi benimde aklıma gelen yaz geldı kayışta bi gevşememi var acaba dedim .normalde ses yok gaza basınca arada yapıp gazi kesip tekrar verince düzeliyo kayışla oynayınca bi 5 km gittim birsey yapmadı
peki kayıştan degilse başka nerden gerlir o ses bide ben kayısı kurcalayınca düzeldi gerci ben rahat durmam onu mutlaka baktırırım ama zaman yok bu arada sizin yer ne tarafta?
valla geleyım usta yaa sorma aracı alırken fren müşürü bozuktu serviste dedler ama vaktım yok oyle aldım cts günü yaptırdım valla inan 100 tl mal oldu (2.sanaii) parca 25 tl diye biliyorum valla benımmı yanlısım var yoksa milletmi cakal anlamadım eskıden tempra vardı bende onunda dılınden herkes anlamıyodu bir ustam vardı ona gıdıyodum ama malum bu arac biraz daha nazık ondan bunun dılınden anlıyan bırını bulmam gerek akşam kaca kadar acık oluyonuz pekı? benım iş sabah 9 aksam 6 bazen uzuyo tabıde ondan hafta ıcı yaptırma şansımız varmı senın orda pekı?
valla bende sizi yarın arıcaktım p.tesi musait olurmusun diye aksam üstü 7de orda olurum sana uygun olursa tabi
tmm ben sizi yarın yıne ararım teyitlesiriz çok saolun şimdiden
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri