soldaki zımbırtı hava tabancasının ana boru kısmında olması gereken klips diye düşünüyorum ama "onun arabada ne işi var" demedende yapamıyorum :D
Printable View
soldaki zımbırtı hava tabancasının ana boru kısmında olması gereken klips diye düşünüyorum ama "onun arabada ne işi var" demedende yapamıyorum :D
ilginç ya olaya bak :)
evet aynından benim evo da da çıkmıştı :)) demek promosyonmuş :))
bendede akünün yanında 12-13 vida çıkmıştı 2 tane baktım araştırdım ama oralarda 12-13 vidaya rastlayamadım
Benden Fazla Yedek Anahtar Çıktı Aldığım Yere Gittim..Meğer Benim Garanti Belgesi Defteri Olmadığı İçin Başka Bir Aracın İçinden alıp bana vermişler aldıkları aracında yedeği içindeymiş.. :) Siz Yedek Anahtarlarınızı Kontrol Ettinizmi Yada Arabanın Şase ve Motor Numarasını..Bir Hata Yapmaları Çok Kolay..
buzaa deel öküz. benim koltuk altından karpuz çıktı kesceez.:))
ön tarafdaki eşik plastiğinin civatası rekorda ya benzin hortumunun deponun üstünde ya da termostatın ordaki hava alma hortumunun rekoru :)
Aynı vidadan bendede çıktı.Ama araç yavaş yavaş dökülmeye başladı.Geçen hafta Punto logosunun T sinin üstünde ki çizgi düştü.Servise götürdüm neredeyse yenisini ücretle takacaklardı.Dedim nasıl olur 20 günlük araç.Neyse yapıştırdılar.Durun bitmedi bugün bagaj kapağına bir baktım kapağın sağında ve solunda 2 lastik parça var.Soldaki parça düşmüş aradım bulamadım yine canım sıkıldı.İşin yoksa yarın yine servise git dert anlat...
Ustanın iyisi parça artıranıymış :D:D anlaşılan Fiat'ın teknisyenleri işinin ehli :D:D
O siyah vidalardan 4 tane de bende var arkadaşlar. sürücü tarafındaki paspasın altıondan çıkmıştı. Ama aklıma takıldı başka yerlere de bakıcam belki bişeyler bulurum :)
o cıkan parcaların para olarak değerini faturadan düşesek arabalar bedava geliyor valla cok sanslısınız :)
bedava araba aldınız helal olsun fiata :)))))
bende de motor kaput açma tutamağına benzer bi kapak çıkmıştı. aracın altına üztüne içine dışına hertarafına baktım bi yerine uyduramadım.
fabrika çalışanları 2 tek atmadan çalışamıyorlarmış gibi geliyor bana. :)
aynı sıyah cıvatadan benım arabamdanda cıkmıstı saklıyorum bende
Ben halen şakamı gerçekmi yazılanlar anlıamadım bağışlayın:surprise:
fiat ta herşey gerçek :)
Üretimi Türkler yapsa normal fazladan parça çıkarırız ama italyan üretimi :D