arkadaşımda 74 model ford cortinasına depoya yakın diye onay vermemişlerdi
Arkadaşlar bildiğiniz üzre fiat servisleri dolum ağzını depo kapağının içine yapıyor. Bugün ivedik sızdırmazlıkta onay vermediler ve git dolum ağzının yerini değiştir dediler. Kafamda servise gidip (ne yapacağımı tahmin ediyosunuz artık) yapmayı planlıyordum.
Fakat şansımı birde ostimde deneyim dedim. İyiki demişim tık diye geçtim. Yorumlar sizde...
arkadaşımda 74 model ford cortinasına depoya yakın diye onay vermemişlerdi
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Şimdi biz LPG taktırdığımızda depo kapağının oraya mı koyduralım yoksa ostime mi gidelim bilemedim...
Arkadaşlar ben 1 hafta önce atiker marka tüp taktırdım çokta memnunum benim dolum ağzını bildiginiz üzere bizim arka tampon alttan içe doğru epeyi bi kıvrım olduğu için kıvrımın içine taktılar gizli olucak diye bazı arkadaşlar dolum ağzını boşta bırakmışlar imkanım olsaydı foto koyardım ama imkanım yok. umarım tarif edebilmişimdir.
valla eninde sonunda onu alta aldıracaklar benmkini gecirmemişlerdi alta aldırıp gecirdim
bu ne tutarsızlık ya...
Keyif BMW'Dir...
geçiçi olarak alta aldırıp sonra eski yerine aldırabilirsiniz.
valla benim dolum ağzı benzin deposunun içinde bakan bile olmadı muayenesinide yaptırdım
benim dolum ağzı da tamponun altında fakat araç yüklü iken gaz dolumu sıkıntı oluyo yolcuları indirmek zorunda kalmıştım. bilgi olsun istedim arkadaşlar
saçmalıktan da öte... artık söylenecek laf kalmamıştır bu tüv'e
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
TÜV'de birçok keyfi uygulama var eniştemin nissan pick-up ilçede muayeneye götürdük geçirmediler gitti tamir ettirdi geldi tekrar girdi muayeneyi yaktılar tekrar para ödedik anahtar vurmadan araç geçti muayeneden tabi tasvip etmiyorum ama adamların suratına karşı baya biiiiiiiiiiiiiiiiip ledik.Birde bilginiz olsun muayenesi yanan arkadaşlar araç TÜV sınırları içinden çıkarılmamak kaydı ile tamirci çağrılıp hasar düzeltilirse muayeneden tekrar para vermeden geçebiliyormuş.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri