yorum yapmak bile yanlış. en azından önleri önce al,2 ay geçmeden de arkaları al. biraz daha sıkıştırmadan halletmiş olursun meseleyi.
Printable View
yorum yapmak bile yanlış. en azından önleri önce al,2 ay geçmeden de arkaları al. biraz daha sıkıştırmadan halletmiş olursun meseleyi.
Almışken iyi bir marka olsun diyorum ama petlasın iyi olduğunu birkaç yerde daha duymuştum ama yine de kalite konusunda bir şüphe var içimde.
Bir de yeni lastik alırken 175/65/15 olan ölçüleri yine orjinal ölçüler olan 185/65/15 ile değiştireyim diyorum.Çünkü bu puntoların altı yere çok yakın.Bu yüzden altını bir haftada iki kere yere vurdum ve yan marşpiyel takılan bölüm eğrildi.Onun için aracın altı biraz yükselsin diyorum.
https://forum.grandepuntotr.com/gran...hesaplama.html
Buradaki hesaplamaya göre 1.3 cm çap artıyor ama bence çok bişey farketmez.
Petlas mı? 5 yıllık lastiklerin bence daha iyidir :D :D dunlop sp sport 300 önerebilirim sana..
185/65/15 ile aracın yüksekliği artıyor hocam.Çünkü lastiğin çapı bir hayli büyüyor.Hem çamurluk arası mesafe hem görünüm hem de aracın yükselmesi açısından bu lastik ölçüsünü almak istiyorum.Yanılmıyorsam 1.4 fire dynamıclerde 185/65/15 kullanılıyormuş.Kullanan arkadaşlar varsa yakıt tüketimini etkiliyor mu merak ettim?
lastiğin çapı 608.5mm den 621.5 mm ye yükselir yani 13mm =1.3cm yükselir sadece .
dynamiclerde de 175 taban var
İnanın o 1.3 cm nin o kadar farkı var ki.Eğer 1.3 cm yerden yüksek olsaydı aracın altını yere vurmazdım.Yalnız 185 taban lastiğin dynamıc lerde olmaması düşündürücü.Çünkü fıatın sitesinde 1.4 fire motorlar için 175 ve 185 olmak üzere iki tane lastik ölçüsü bulunuyor.Acaba fun versiyonlarda mı 185 lastik var.
Bence Herşey Gelip Geçer, Bozulur Ve Düzelir Ancak Sağlık Herşeyden Önce Gelir Bence İlk Fırsatta Değşin Derim.
185/60/15 in çapı 175/65/15 den daha küçük olduğu için aracı daha da yere indirir.Çamurluk arasındaki mesafe daha da artar.Ama 185/65/15 taktığın zaman lastik büyük olduğu için araç c sınıfı gibi gözükür.Ama işte şu yakıtta artış meselesi kafamı karıştırıyor.
Bir de aynı ölçüler olmasına rağmen 185 tabanlı lastiğin bir dar tabanlı olanı var bir de geniş tabanlı olanı var.Ben dar tabanlı olanını alsam yakıtta artış olmaz diyorum.Ne dersin 185 taban olanın incesini alsam yakıtta artış olur mu?
doğru daha da yere indirir ve çamurluk açılır ancak aradaki fark sadece 2.75 mm olucaktır yani ne kullanırken nede görüntüde fark etmek mümkün olmaz. ben 175 65 15 e en yakını olduğu ve piyasada daha yaygın olduğu için 185 60 15 tercih ettim.
185in incesi kalını duymamıştım bilgim yok.
bir lastiğin ömrü 3 yıldır...km olarak ise 30 bin...hadi siz 40 bin kullanın...ancak bundan sonrası çok tehlikeli...
10 yılda lastik değiştireni gördüm...lastiğin diş derinliği iyi olabilir...ancak unutmayın ki her nesnenin bir ömrü var...raf ömrü kullanım ömrü...kauçuk özelliğini yitirecek yol tutuşu zayıflayaca...fren mesafesi uzayacak viraj almayacak...
aracınızı seviyorsanız
kendinizi ailenizi düşünüyorsanız...lütfen lastiklerini en geç 3 yıl yada 30-40 bin km de değiştirin...
Sağolun Allah razı olsun hocam.Yalnız zaten lastikleri değiştireceğim.Onun için zaten forumdakilerden tavsiye istiyorum.Önceki sayfada bi arkadaş 8 ay kullandın diye gösteriş falan mı yapıyorsunuz demiş.Alakası yok.Zaten bu lastiği kullanmak doğru birşey olsaydı tavsiye istemezdim.Yanlış anlamayın bu son yazdıklarım sizle alakalı değil.
benim lastiklerde 5 yıllık oldu ama diş derinliği 5,2 mm. Continental. bende değiştirmeyi düşünüyorum.
5,2 gayet iyi değil mi sizce ? haziranda yine continental alıcam bu arada.
abi iyi olurmu yorumları hiç okumadınmı 4 kere yazmışız LASTİĞİN ÖMRÜ 4 YIL hamurun ömrü 4 yıldır sen 5 yıl kullanıyorum diyorsun 4 yıldan sonra lastiğin hamuru çürüyor yani sen şuan Allaha emanet gidiyorsun her an ne olucağını bilemessin dikkat et bence bir an önce değiştir