Bu arada arkadaşlar şunu söylemeliyim ki eskiden her ufak şeyde o parça yere sürterdi.. o parça çıktıgından beri hiç sürtmedi arabanın bi tarafı..
o dediğiniz rüzgarlık arkadaşlar rüzgarı kesmesi için...
Bu arada arkadaşlar şunu söylemeliyim ki eskiden her ufak şeyde o parça yere sürterdi.. o parça çıktıgından beri hiç sürtmedi arabanın bi tarafı..
ben serviste taktırdım montaj dahil 39lira verdim haliç oto fiat
bence görevi karter korumasının görunmesini engellemek.
Tek satılıyor. bana 60 liraya itmişlerdi.
O plastik parça olmayınca araç çok sivri burunlu ve yüksek görünüyor. Bence görsel olarak çok önemli.
bu parça karlık diye geçer kaldırımda yardımcı olur bize çarpma ve mesafeleri korumak için .
Adi ruzgarlik ve dediginle alakasi yok onun varligi tamamen aerodinamik. Aracin altina giren ruzgari yonlerdirmek icin. %5e kadar etkisi var tuketime yoklugunda arkasindaki girintili cikintili govde boslugu sebebiyle hava akimi vortex yaratiyor.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ben de hem aerodinami hem de uyarıcı (karlık yani) maksadıyla konduğunu düşünüyorumİşe yaramayan bir parça koymazlar sonuçta...
Ben söktüm attim ya çirkin bi görüntü vardi bi köşesinden sarkık durmasi. Şu an arabanin altina bakinca on taraftan karter demiri cok rahat gözüküyor. Araba bu sekilde daha iyi durdu
GT-I9100 cihazımdan 4 Beta ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri