olay yerinde inceleme yapip cuma gunu arayacaklarmis,daha once incelemislerdi,foruma baksalar hersey yazili.arayip pert diyorlar ertesi gun bir daha incelicez ,istedikleri kadar inceleyebilirler
bunlarin islemlerini yuruten pert firmasi evvelki gun aradi kaskoda yazili 37.5 lirayi odeyecegiz dedi,bende arac 39 olmus dedim,bu sabah tekrar aradi beklemede kalin biz size donecegiz diye,policeyi hazirlayan bayi enflasyonla ilgili birseyler yaptirmaya calisirim demisti belki bayinin mudahalesi olmustur
olay yerinde inceleme yapip cuma gunu arayacaklarmis,daha once incelemislerdi,foruma baksalar hersey yazili.arayip pert diyorlar ertesi gun bir daha incelicez ,istedikleri kadar inceleyebilirler
Cuma arayacaklardi ses seda yok,ben aradim yetkili sehir disindaymis,bu arada araci sahibinden de satisa cikarmislar
Sıkıştırmya devam et atilla hocam
Konu 1ocak2011 tarafından (11/06/2011 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
araç haliç otoda duruyo cumartesi gunu bakımdaydım gördüm. geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun... Allah beterinden, tekrarından korusun...
eureko sigortaya ulasabilsem sorup bende ogrenecegim.aracim sahibinden com da satilik,kazanin uzerinden bir ay gecti,bu arada kredisini oduyorum,temmuz vergisi yaklasiyor,hurda bir aracin kredi faizi calisiyor,aracin hurdasini satmislar,banada telefonda muzik dinletiyorlar
anadolu sigortayı bir kere daha sevdim. sizede tekrar geçmiş olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
eureko sigortayi siddetle tavsiye ediyorum,isi gucu biraktim saat basi arayip bilgisayardan muzik dinliyorum,sinirlerime iyi geliyor veya yetkilinin direkt telefonunu arayip dakikalarca caldiriyorum cok rahatlatici oluyor.birazdan merkezlerine gidip tesekkurlerimi bizzat soyleyecegim
Çok büyük geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Neyse ki babanız da yada birbaşkasında herhangi birşey yok..
Biz Dünyanın Çatısında Doğduk! Ondandır Dik Duruşumuz, Sert Bakışımız!..
son mesajdan sonra yola çıktım yolun yarısında telefon geldi sanki içlerine doğmuş yolda olduğum.banka kredisini kapattılar,en azından faizden kurtulduk.ayın 27 sinde emniyetten randevu aldım,çekme belgesi çıkaracağım ,ondan sonra kalan ödemeyi verecekler bakalım kaç gün sallayacaklar
11 mayıs kaza tarihi ve ben hala işlemlerle uğraşıyorum.en son aksilikte araç üzerindeki rehini eskiden emniyet kaldırıyorken şimdi banka kaldırıyormuş,bankanın yapacağı işten haberi yok,pinpon topuna döndüm bi oraya bi buraya,işi gücü bıraktık koşturuyoruz.EUREKO SİGORTA pert araçları auto online diye bir firma ile elden çıkarıyor müşterilerinide bu firmaya yönlendiriyor,bu nasıl sigortacılık karşında muhatabın kim belli değil,tam herşeyi hallettim derken bişeyler çıkıyor.kasko yaptırırken aracım pert olursa muhatabım kim diye muhakkak sorun.takip ettiğiniz gibi EUREKO SİGORTA dan hala paramı alamadım,iki aydır arabam yok,işi gücü bıraktım bürokrasiyle boğuşuyorum
Büyük Geçmiş Olsun...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
11 mayıs kaza tarihi 5 temmuz ödeme hesaba geçti .sinir sitres dolu iki ay sonunda(evrak koşturmalar,telefonda müzik dinlemeler,işi gücü bırakıp trafik banka pert firması arasında mekik dokumalar)bu arada faizler uçtu,araba 39.5 tl.elveda EVO
Hayırlı olsun artık ne diyelim, araba çok pahalandı, Ne kadar ödeme alabildiniz?
poliçe 37.5 tu 37.5 ödediler
Geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması sevindirici.
95 lik fiorino aldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri