literatüre geçecek bir kaza,olan oldu artık üzücüde olsa bari tarihe geçelim.büyük bir ihtimalle ikinci çarptığı araca yandan çapraz bir açıyla yaslanınca sağ ön teker önce kaldırıma ondan sonrada ikinci aracın yan duran ön tekerine tırmandı ve sola doğru ters döndü başka bir açıklama aklıma gelmiyor ikinci araç rampa vazifesi görmüş olabilir ,babamla ortak linea mız var onunla idare edeceğim bir süre evo dan sonra linea da biraz hantal kalıyor TÜM GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN kazalar sizden uzak olsun
Geçmiş olsun. Babanız sağolsun, mal herzaman yerine konur.
Bu kazadan şunu anlıyorum, yeni 95 beygirlikler çok seri; benim 90 beygir dualogic puntom gaza sonuna kadar bassam da baya bi nazlanıyor (tabii bunda 80.000 kilometre yapmış debriyaj balatasının da etkisi vardır).
büyük geçmiş olsun, bu tip bi kaza görmüştüm. bi astra yolun ortasında tavanı üzerinde duruyodu hasar olarak görünen sadece ön cam kırıktı. sanki birisi almış ters çevirip bırakmış oyuncak araba gibiydi.
tekrar geçmiş olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene!
eskisi gibi olurmu
olmasına olurda bence pert olması lazım.
eksper baktımı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok geçmiş olsun uğraşılırsa olur ben typer toplamıştım geçen sene böyle)
senin aracını perte çıkarması gerekiyor. neden çıkarmamış anlamadım.
Beneficium accipere libertatem est vendere
cok geçmiş olsun allah beterinden korusun
servis şu anda hasar listesi yapıyor,henüz ne kadar masraf var belli değil.önümüzdeki hafta belli olur ne olacağı
sağ taraf
Atila abi, cidden çok fena bi kaza olmuş , bahsettiğinize göre ben bu kadar hasar açacağını zannetmiyordum, az önce fotoları inceledim dehşet verici, babanıza bişi olmadığı en büyük teselli...
bence pert..
sigorta aradı pert dedi.bürokrasi devam ediyor 34750 imiş sıfır evo fiatı,demekki sigortacılara kıyak yapıyorlar,almayı düşünenlere duyurulur
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri