Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oldum olası tekerlekli bombalara karşıyım
arkadaş km de atıyorum 100 kuruş daha az yakacam diye ben arabama tüp koymam
çoluk çocuğumuda bu riskin içine dahil etmem
eğer yakıt parası canınızdan kıymetliyse lpg takın ama bunun başınıza bir iş geldiğinde vicdan azabı olacağını unutmayın
benim arkadaşım karasuda ışıkta beklerken arkadan bir kamyon çarptığı için doğan marka otomobili lpg li olduğu için çatır çatır yandı
affedersiniz arabasına bilmem napıyım 2 tane arkada oturan yavrusu kömür gibi kaldı aracın içinde
değermiydi sizce km de vereceğiniz 100 yada 200 kuruş paraya
yazdıklarım benim şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz tartışma konusu yapılmasınıda istemiyorum bu sadece kendi fikrimdir
Coskun abı haklısın benımde tereddutum bu ısın gercegı ama insanlar sunu dıyor son teknolojı ıle gayet guvenlı
1-lpg tankı normal benzın tankından daha saglammıs
2-on tarafta yada allatn gecen boruda sızıntı olursa tank otomatık gazı kesıyormus
3-arkadakı tankta sızıntı olursa ya kendısı kesıyor yada sen manuel olarak el ıle kesebılıyormussun kısacası ıyı yapılan ıscılıkte guvenlı ımıs lpg
Sahsı fıkrımde abı su kadercılık yapmıyorum ama olacagı varsada oluyor galıba sokaklarda oyle aralarda lpg varkı dısarıdan anlıyorsun tekerleklı bomba oldugunu bu arada emnıyet genel md calısma baslatmıs arkdaslar 10 yılı dolan lpg lı aracları tankların muayenesı için ve degısımı ısın lıste hazırlamıs tum arac kullanıcılarına teblıg edılecekmıs degıstırmeyen olmaz ıse trafık ekıplerıne bıldırılecekmıs plakalr zorla degısım yapılacakmıs