Benim bildiğim lastiklerde etken
çok rahatsız isen servise gidip hallettirmeni üstüne düşmeni öneririm
arkadaşlar öncelikle merhaba.aldığım günden beri arabanın direksiyonu sola çok kolay dönüyoo hatta bırakır bırakmaz sola topluyo durunca.buna servis normal dedii.anlamadım gitti walla.uzun yoldada sabit tutmakk için sağ yukleniyorumm.
sizcede normallmi.rot balans için götürmediğim yer kalmadı hepside direksiyondan kaynaklanıyo dediler.
Benim bildiğim lastiklerde etken
çok rahatsız isen servise gidip hallettirmeni üstüne düşmeni öneririm
city mod da mı duruyor direksiyonun?
city de yapıyor hatta direksiyon durduğu yerde hafif sola kayık şekilde duruyor..
Normal bir araç direksiyonu bırakınca sola dönmez.Sorun olduğu kesin, direksiyon motoru ile ön düzeni kontrol ettirtmelisin.Servis nasıl normal der o da ayrı bir konu tabi![]()
O sana normal diyen servis i şikayet et ve varsa baska servis önermelerini iste ama insaflıysan servisine son bir kez daha ugra derim.
bndede o sorun vardı 20bin bakımdan sora halloldu ne yaptılarsa artık bence servise gidip rot ve aks lastik hava basınçalarını göster
Öndüzen rot balans lastik havalarını iyice kontrol ettir. Yine sorun var ise direksiyon sistemi ve tıkırtı burcuna baktır. CITY de sorun oluyorsa CITY motorunda da arıza olabilir.
bu sorunun ön düzen rot balans vs ile alakasi yok.
city modunda direksiyon "0" noktasina (tam düz haline) konumlanmaya calisiyor , eger saga-sola yatiyorsa bilgisayari baglayip sifirlamasini düzeltiyorlar . bu ayar ile düzelmezse elektrohidrolik direksiyon motoru degisir , baska çözümü yok.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
+1
zira benim direksiyon motorum degisti bu sola dogru yatmadan dolayı ..
arkadaşlar bende direksiyondan bir kaç parça değişti (Tam oalrak hatırlayamadım şimdi adlarını) ama yeniden yapmaya başladı![]()
direksiyon motoru bozuk olabilir. servise bi daha git bence
lastiklerin 175 harici bir lastikse geniş lastik herzaman sağa sola cekme yapar nasıl dersen geniş taban lastikler yolun durumuna göre yön bulur bende 215 40 17 lastik war ve sağa yada sola cekme yapıyor ... ve bu normal ama lastiklerin orjinal lastik se ve cekiyorsa rot ve balans ayarına baktır derim...city modu uzun yok ve sürüş için değil dir arkadaşlar city modu park modudur genel olarak üretim amacı budur kolay manevra içn yapılmıştır city modunda hız arttıkça direksiyon kontrolu azalır ...bildiğim konular bunlar...
aynı sorun bendede var servise gittim ne sorunu var diye bende sol kolum ağrıyor dedim adamlar güidü yaw direksiyon sanki sürekli sola gitme isteği var bende onu sağ elimle önlemeye çalışıyorum buda sol kolumda ağrıya neden oluyor sol kolum belli bir süre sonra yoruluyor adamlar normal bişi yok dedi demek ki herkeste olduğuna göre harbiden bişi var
memet abi 175 harici bir lastik takılıysa hiç sorun yok bütün geniş lastikler 175 harici sağa yada sola yol durumuna yol cizgilerine tırtıklarına göre sen farkında olmasanda bu yolun durumun dan yola ayak uydurur ama dedimya 175 orjinal lastik se ve bi cekme yaşanıyosa haa bu rda evet bir sorun war demektir...
yok benimkinin onunla alakası yok ılgın benimki eskiden de yani 15 varkende öle idi hem öle olsada her daim solamı çeker bu meret hiç sağa çekmezmi
benim lastiklerde %80 sağa ara sıra sola cekiyor abi yeni lastiklerden sonra ama ha sen diyosan hep cekiyo yani araba gitmeye başladığı andan itibaren durana kada rozaman haklısın abi bi sorun war![]()
arkadaşlar hepinize teşekkur ederim.sanırım servisimi değiştirsem daha iyi.adanada hangi servisi tavsiye edersiniz.bide oraya götürcem
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri