+1 takipteyim
ben 1 mi yoksa 4 mü daha hassas anlayamadım 2sıde aynıymıs gıbı geldı bu konu hakkında bılıgısı olan varsa yardım lutfen
+1 takipteyim
? ne demek ıstedın
sanırım bızım gıbı kımse bılmıyor.
Galiba...
emin olmamakla bereber 1 daha hassastır demek istiyorum..![]()
TSİ Jetta.
ben 1 den devam
ben geçen kurcalarken farkettim kademe kademe seviye artıyor silecek hızı 1 de iken daha iyiydi benim 2 ye aldım daha hızlı çalışmaya başladı
Bildiğim kadarıyla 1 den 4 e doğru gittikçe fasıla aralığı kısalıyor yani hızlanıyor ...Aracınızda yağmur sensörü varsa zaten yağmurun şiddetine göre otomatik değişiyor![]()
yagmur sensörü hangi modellerde oluyor benm aracım 1.3 multijet dynamic fakat menü de rain sensor kısmı yok acıkcası aracı aldıktan sonra böyle ufak ama faydalı bi özelliğin olmadığını (yada ben öyle zannediyorum) görünce üzüldüm
Dynamic modellerine Assist Kit opsiyonu alırsan..
hız sabitleyici, gece kararan iç ayna ve yağmur sensörü geliyor
Arkadaşlar bu konu tam bir muamma. kitapçıkta 4 kademeli olarak hassasiyet ayarlanır demiş. lakin ben hiç bir fark göremedim 1 il 4 arasında. ayrıca sensörü "on" konumunda tutmama rağmen ilk çalıştırdığımda aracı; sensör camdaki ıslaklığı algılamıyor. sensörü kapatıp açıyorum ve o şekilde çalışmaya başlıyor. anlamadım ki neden ?? ha sonrasında bir sorun yaşamıyorum, yağmur sularının şiddeti arttıkça kendi kendine çalışma sıklığını arttırıp azaltıyor o ayrı![]()
Arkadaşım bence camda ıslaklık varken senin kontağı çevirmen o ıslaklığı algılayamayabilir, tahminimce düşen yağmur damlalarına göre muamele yapıyor fonksiyon
Megane aracımdada kolu bir kere açıp kapatınca devreye giriyordu, sanırım bu araçlardada bu şekilde. Benimde camda ıslaklık varken kolu bir ileri geri yapınca çalışıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri