Arabayı neden öyle teslim aldınki arkadaşım geri götür adam gibi yapsınlar
Arkadaslar parcam geldi ama yetkili servis iyi takamamis sanirim. Kapanmiyor! Sunroofcu tanidiginiz var mi? Lutfen cok acil! Numaram 05065953660
Araci teslim almadim, florya ozkar da bekliyor.
Arabayı neden öyle teslim aldınki arkadaşım geri götür adam gibi yapsınlar
Teslim almadim. Yetkili servis yapamiyor, inanilmaz!
Sunrufcuya goturur ısen 1.para ödersın 2.ıkıgun sonra kucuk bir arızada fıat aynen sunu der ben takmadımkı banane haklı olarak musterı hızm ara takamadıklarını soyle yenı bır servıse gondersınler senı yenı takılan parcanında yasal garantısı var bılıyorsun o sunfurun camı 12-24 ay garantılı su anda
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Aynen oyle iyiki almamisim arabayi. Ben niye ugrasayim onlarin isi.
Konu smartmavi tarafından (26/04/2011 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.
kendi sorunları abi yapana kadar çıkartma arabayı servisten...
Keyif BMW'Dir...
Nasıl bir servismiş yaa. Bir işi yapamamışlar. Kapatsınlar o servisi..![]()
ne vardı ki sunroofunda
Orcun aksama ben de sana soracaktim. Gecen hafta kopruden tas attilar cam tavan patladi, konu acmistim. Bugun parca gelmis, takmislar cami ama sanirim ayar yapamamislar, 5 cm kala takiliyor kapanmiyor. Onceden islem gormus mekanizmada sorun varmis falan demeye basladilar. Istersem disardan sunroofcu getirip baktirabilirmisim. Yuh artik daha neler!
Tamam biliyorum tavan patlamanı... Kayışlar sağlammı? Mekanizman nasıl çalışıyomu?
Mekanizma sağlam, kayışlar sağlam. patlayınca hiç açmadım tavanı, kapalı gittim servise. Takmadan önce kontrol etmişler, açılıp kapanıyormuş. Camı takmışlar, kapanacakken kastırıyor, 5 santim kala takılıyor.
Neymiş efendim küçük bir plastik parçası eksikmiş falan. Sonuçta olay vuku bulana kadar %100 sorunsuz çalışıyordu.
Tamamen beceriksizlik. Usta zaten ilk defa sunroof değiştirdiklerini söyledi.
Orçun sen bir ara uğraşmıştın senin sunroofla. Bunun özel bir ayarı falan var mı bunların bilmediği bir montaj püf noktası var sanırım.
Bu arada dijital klima ekranının ortasında 1 cm çizik oluşmuş. Onu naapçaz hiç bilmiyorum.
Herşeyi geçtim 10 gündür arabasızım. Allah kahretsin yaw, ne adamlara kaldık!
ıspartadaki servise gelseniz ona bile şükür edeceksiniz![]()
TSİ Jetta.
şu şekil beklemedeyiz...
çok geçmiş olsun sertaç. üzücü bir durum...
Cam yanlis takilmis sertac beni ararmisin... 05326739905
sorun halloldu mu?
Sertac telin olmadigindan ariyamiyorum beni ararmisin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri