be servimiş be valla benim canım sıkıdı burada üstad biraz daha sabır
Printable View
be servimiş be valla benim canım sıkıdı burada üstad biraz daha sabır
Sertaç nedir son durum arıyamadım arkadaşım seni bugün...
Bence yapman gereken şey FİAT TÜRK ü mail ve telefonlarla sıkıştırmak.Arabamı yapamıyorlar,klima göstergesinin camını çizdiler,arabam yerine ticari taksiye binmek zorunda bırakılıyorum de ve yedek araba iste araba servisten çıkana kadar.Aslında servisin hatası yüzünden aracın yapımı bitmesi gereken sürede bitmezse, arabanın teslim alınana kadar araç sahibine yedek bir araba vermeleri gerekiyor.
Bugün arayıp servis müdürüne not bıraktım, umrunda bile olmadı beyefedinin. Neyseki eksper 4 gün daha araç almam için söz verdi. Yine de bir aksiliktir gidiyor; eksperin sekreteri herhalde hayatında hiç mail göndermemiş ki kasko firmasına mail atmayı bir türlü beceremedi. Arıyorum "yolladım diyor", kaskoyu arıyorum "gelmedi" diyor.
Bu arada Orçun, dün eksperle arabayı yerinde inceledik, servis komple cam tavanın değişmesini istiyor. Eksper de şirketle görüşeyim size onay veririm dedi. Yarın belli olacak.
Senle görüştüğümüz gibi ustalara yapmaları gerekeni tembihledim, defalarca söküp yeniden denemişler olmamış. Çalışan mekanizma da artık çalışmıyor. Sanırım komple değişmek zorunda kalacak.
vallahi bende bunaldım hallettnmi durum nedir abi...üzüldüm inan..
sertaç aslında olay açık cam geldi servisteki ustalar yanlış taktı ve mekanizmayı bozdu sonrada sana takılmıyo olmuyor yalanlarını uydurdular sunroofçu çağır falan dediler eğer bilinçsiz olsaydın çağırcaktın kendi paranla yaptırcaktın ama olmadı tabi sen çetin ceviz çıkınca onlarda geri adım attı gerçi hala sana itiraf etmiyorlar biz bozduk diye ama neyse..exper de nolucak babamın şirketi mi dedi onay gönderecek şimdi komple değişcek..olsun kardeşim sıkma canını komple sıfır mekanizma gelsin senin yararına..bu kadar bekledin ama sıfır olursa o zaman yağ gibi tadından yenmez..