uzatılmış garanti süspansiyonları karşılamıyormuş bunu bana fiat söyledi arkadaşlarında dediği gibi garantinin karşılamadığı garantiyi bozmaz sanırım
Printable View
benim de merak ettiğim bir şey var. Benim arabada da bir sertlik söz konusu. yollarda çukurlardan geçerken hiç amortisör yok giti kütürtü ile iniyorum. Fakat aracı şöyle üzerine yüklenerek yada yağ kaçırıp kaçırmadığını gözlemleyince sağlam diyorlar.fakat b amortisörlerde bir sertleşme oluyormuş galiba. Bir süreden sonra özelliğini kaybediyor ve sertleşiyor doğrumudur. Uygun olan amortisör hangisidir. Fiyatları nelerdir arkadaşlar.
peki aracı aldığınızda amortısorler garantı kapsamına giriyordu değilmi..benım elımde hala sakladığım uzatılmıs garanti sözleşmesinde aynen soyle bır ıbare ver....tofaşın verdiği uzatılmış garanti aracın ilk alındığında gecerli olan fabrika garantisinin devamıdır tum sartlar ve maddeler gecerlidir....ve servisler o sözleşmedeki maddeler haricinde hiç bir tutum sergileyemezler...2009 yazı memleket ziyaretimden gelirken dalgınlığım sonucu yuksek hızda çukura dustum gercekten cok sertti sol jantım yamuldu hatta amortısorum hasar aldı..aracın dırekyonunu bıraktığım anda arac anında sola cekıyordu..garantı kapsamında amortısorum ve askım değişti jantımın duzeltılmesine para verdim sadece 20 lira uzatılmış garantiden bilginize..
hersey bu servislerde bitiyor..böyle bir polıtıka alomaz herkez ıstedığı gibi at kosturuyor..
Garanti Kapsamına, Mekanik aksam girmiyor arkadaşlar. Aracın yürür mekanik aksamı garantiyi kapsamaz.. Onun için Amortisör'ü vermemişlerdir size. Amortisör'de bir sorun olacağını sanmıyorum. Viraj demir çubuğuna baktırmanızı öneririm..
ozaman bana yapılan lar extraya giriyo...ne şanslı adammışım ben harbiden.. varyatör kayısı trıger amortısörler takozlar askılar rotıl mafsal direkston kutusu salıncak helozen yaylar ne varsa hepsini değiştirdim...T-JET ön takımı komple monte edildi..garantiden ses sikayetim üzerine.