cok teşekkür ederim abi bende aradım bu para benden neden talep edildi diye sordum özür dileriz odur budur dediler işi servisin üstüne atmaya calısıyorlar dedim servisin herhangi bir sucu yoktur sorun sizden kaynaklanıyor....ve fatura vericez dediler bunuda belirteyim...
Murat para verecenmı vermıyecenmı
cok teşekkür ederim abi bende aradım bu para benden neden talep edildi diye sordum özür dileriz odur budur dediler işi servisin üstüne atmaya calısıyorlar dedim servisin herhangi bir sucu yoktur sorun sizden kaynaklanıyor....ve fatura vericez dediler bunuda belirteyim...
sonra %10 talep edildi.1500tlnin..
demıssın durum karmasık oldu
Konu ZAK1980 tarafından (12/04/2011 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
murat bugün servistemiydin sen? bi kırmızı gp vardı orda. bende geldim bugün. cuma günü tekrar gidecem. haberleşelim görüşelim.
tamam görüşelimde ben yarın gidicem arabayı bırakıcam benim araç 34 far 04 aklında olsun![]()
olay şu 1.500 yada 1.600 tl dediler ve %10nunu alacaz dediler.buda 150 160 tlye geliyor az önce tekrardan aradım genel merkezi parayı vermiyeceğim söledim...bakalım ne olacak
murat ne kadar kalcak araba serviste?![]()
verme kardeşim para mara devam et tekrar şikayet et..hatta burdabedava değiştirenlerin çıktısını al götür..
aynen öle yapıcam ücretsiz yaptıranların birinden fax istiyicem yada medosu arıyıcam karahanlılardan bakalım 2 geri dönüş yapılmadı...
Dostum bence arayip hic kendini yorma. internet uzerinden fiat.com.tr den bi sikayet dilekcesi yolla, sonra onlar seni arayacaktır. benimde basima geldi öyle yaptim ve aracım tamamen ücretsiz olarak yapildi.
Konu maviyay tarafından (12/04/2011 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.
karahallılar iyidir aslında .. murat orda mesut bey var servis müdürü onu bul hocam çok ilgilidir bu tür konularda.
10% talep eden müşteri hizmetleri mi?
öyleyse eğer, bir şekilde müşteri hizmetlerinden filiz hanımla görüşmeye çalış. üst düzey yetkili kendisi. filiz hanıma durumu anlatır ve bunun daha önce başka kullanıcılara ücretsiz yapıldığını anlat. örnek mahkeme kararlarından bahset. kesin çözüme ulaşırsın. 10% vermek zorunda değilsin.
karahanlılar müşteri hizmetleri genel merkezden bize böyle bilgi geldi dedi.bende peki dedim birdaha görüşücem dedim kendileriyle aradım görüştüm yarın sabah bekliyorlar ama ben başta tamam dedim mecbur yaptırıcam düşüncesiyle fakat bu kadar ücretsiz yaptıran oldugunu görünce yazık günah vermiyicem o parayı onlara bu yani olay...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri